Hasznos ékszerek a falon

Mint egy hangsúlyos kiegészítő, például karóra, amely megkoronázza szettünket, már egyetlen feltűnő lakberendezési kellék is stílusosságot kölcsönöz otthonunknak. Használhatatlan lakásdekorációk, giccses díszek, vagy épp gyenge minőségű lakberendezési elemek helyett válasszunk olyan terméket, amely exkluzív, elegáns, és már önmagában egyediséget nyújt lakásunknak. Ha a dizájn mellett a funkció is fontos, falunk, otthonunk éke legyen egy óra. A Lunettdesign.hu sehol máshol nem kapható stílusban és választékban kínál luxus minőségű faliórákat.

Lunettdesign.hu_nap

Dizájn óramű pontossággal

Csinos lakás és pontos lakó, köszönhetően egyetlen lakberendezési cikknek! Egy szép falióra vonzza a szemet, és szem előtt tartja az időt is.Szóval lakásdíszünk arról is tud gondoskodni, hogy időben elkészüljünk!

black-and-white-spanish-home-design

Itt az idő a romantikus, minimál, modern, art deco, klasszikus, mediterrán és high tech faliórastílushoz

Magyarországon egyedülálló a Lunettdesign.hu termékkínálata, a hazai websopon mindenki megtalálja saját és otthona hangulatához legjobban illő falióráját. Magas minőség, igényes kivitelezés, és változatos külső jellemzi mind a hét modellt, de más és más stílusú a pillangós, a buborékos, a kerekített, a kristálysugaras, a nap, a sokágú csillag, és a hullámsugaras óra. Akármelyiket választjuk is, időszerű már, hogy ragyogóvá és sziporkázóvá varázsoljuk velük a lakást!

Lunettdesign.hu_pillangos

A Lunettdesign.hu-ról

A Lunett Design olyan egyedi és modern lakberendezési tárgyakat kínál, amelyek minden otthon ékességei lehetnek, legyen az egy szemet gyönyörködtető tükör, lámpa vagy képkeret. A webshop célja, hogy egy kis eleganciát és csillogást csempésszen a lakásba, kezdve a hálószobától a nappalin át a konyháig. A magas minőségű, egyedi, kifinomult termékek könnyűvé és kellemessé varázsolják otthonunk kicsinosítását! http://lunettdesign.hu

Lunettdesign.hu_buborek

 JÁTÉK!

Egy szerencsés Mindennapi Nő megnyerhet egy elegáns Lundett Design pillés faliórát! Részletek a facebook oldalunkon!