A tökéletes esküvő az apró részletekben rejlik

 

Ásó, kapa, nagyharang – helyett ültetőkártyák, tábladekorációk, függő pompomok, asztaldíszek, fali függők és fotós kellékek egy modern, elegáns és stílusos esküvő ideális kellékei. Az ízléses, igényes és hangulatos dekorációk beszerzéséért végre nem kell egészen külföldig, vagy külföldi webshopokig elmennünk! A Lunettdesign.hu hazai webshop egy oldalon kínál kiemelkedő minőséget, letisztult dizájnt, egyedi darabokat és elérhető árakat, akár otthonunk, akár munkahelyünk, akár esküvőnk stílusát szeretnénk kifinomulttá tenni!

YnD_fltTWLvnzSny0pqkMP4WXi4JocA4jIyW2ErMgxI

Jó ízlés, kiterjesztve

Mit ér egy jól eltalált menyasszonyi ruha, ha a környezet, a háttér kevésbé van a nagy naphoz felkészítve? Az esküvői ruhát az esküvői dekorációk teszik teljessé.  Az öltözet, a frizura, a smink és a gyönyörű cipellő mellett éppoly fontos, hogy az esküvői dekorációk is szemrevaló látványt keltsenek a házasságkötés napján. Köszönhetően a Lunettdesign.hu-nak most már kaphatók a magyar kínálatban is igazán igényes, attraktív dekorációs kellékek – a legjobb német, angol, francia termékekből kiválogatva.

DzYyNGwBfov6n-EsHG__NWVJUx6iP73_5EB9DG339F8

Csinos falak, bájos asztalok és attraktív násznép-fotók rendelésre

Választhatunk a madaras, vagy pillangós ültetőkártyáktól az asztalszámon, a felfüggeszthető színes, vagy fehér pompomokon át a fali üzenetkártyákig, tábladekorációkig, akár egy-egy, akár több kiegészítőt is, a végeredmény így lesz teljes. És ha még az esküvői fotós kelléket is beszerezzük a csomaghoz tartozó képkerettel, cilinderrel, fátyollal, álarccal, bajusszal, gyűrűvel, csokornyakkendővel és csokorral együtt, a násznép is igazán tetszetős fényképekkel tudja megörökíteni a fontos eseményt. Érdemes figyelni tehát az esküvői kiegészítőkre is, hogy az előkészületek, a nagy nap, és az emlékek egyaránt mesések legyenek!

ZgT7-ixo0a922KnFVkfzL2czy3W8-rt91AibFVVAeKM

Esküvő alatt és után is stílusos környezet pár kattintásnyira

Házasulandók mellett az esküvői meghívottaknak is tartogat érdekességeket a weboldal: komplett nászajándéklista összeállítására is alkalmas a Lunettdesign.hu kínálata. Tükrök, faliórák, gyertyák és gyertyatartók, párnák, vázák, képkeretek, konyhai dekorációs elemek és egyedi bútorok – ha nem győzzük kiválasztani a kedvenceket, bízzuk a násznépre az ajándékok beszerzését, és az esküvői ajándékok is tökéletesek lesznek – ahogy maga az esküvő!

fysDH45bIrF9QJb0OJeBJMSLjdfA9vkuGTY4SN22Tbw

A Lunettdesign.hu-ról

A Lunett Design olyan egyedi és modern lakberendezési tárgyakat kínál, amelyek minden otthon ékességei lehetnek, legyen az egy szemet gyönyörködtető tükör, lámpa vagy képkeret. A webshop célja, hogy egy kis eleganciát és csillogást csempésszen a lakásba, kezdve a nappalitól a konyhán át. A magas minőségű, egyedi, kifinomult termékek könnyűvé és kellemessé varázsolják otthonunk kicsinosítását! http://lunettdesign.hu

tf41D5Y4s5nv4N1KY6djqCTZWTj6yyeo2ZafVnQh7zY