Jó választás az érzékeny bőrű férfiaknak!

Bizonyos országokban, mára a férfiaknak több, mint fele véli úgy, hogy bőre érzékeny. A növekvő trendet alátámasztva, a Gillette két új, bőrgyógyászok és fogyasztók körében elvégzett felmérés eredményét ismertette, amelyek az érzékeny bőr előfordulását, okait és következményeit kutatták a férfiak esetében.

303 Lf3Q BU CloseUp Silvertouch

A világ vezető férfi szépségápolási márkája által az európai bőrgyógyászok körében elvégzett felmérés szerint 10‐ből 8-an tapasztalták az utóbbi öt évben, hogy növekszik az önmagukat az érzékeny bőrűek csoportjába soroló férfiak száma. A felmérésből kiderül még, hogy:

  • A stressz az érzékeny bőr kialakulását leginkább meghatározó tényező (61%)
  • A környezeti hatások jelentik a második legfőbb okot (59%), különösen az UV-sugárzásnak, a hidegnek és a szélnek való kitettség
  • A bőrgyógyászok 91%‐a gondolja úgy, hogy a borotválkozási termékek milyensége fontos szerepet játszhatnak az érzékeny bőrű férfiak esetében
  • A szakemberek közel fele ajánlaná az érzékeny bőrön tesztelt korszerű technológiát alkalmazó borotva használatát, és több mint fele (52%) javasolta borotválkozó zselé használatát.

„Mivel a férfiak arcbőrének növekvő stresszel és környezeti hatásokkal kell megküzdenie, a termékválasztásnak és bőrápolási szokásoknak valós következményei vannak”– véli Kristina Vanoosthuyze, a Gillette Technológiai Központjának vezető kutatója. „Ez különösen fontos a borotválkozás esetében, ami gyakran a férfiak bőrápolási rutinjának legfontosabb eleme, és ahol termékválasztás az irritáció mértékét nagymértékben befolyásolhatja.”

Klinikai tesztek igazolják, hogy a Gillette® Fusion® ProGlideTM, a világ egyik vezető borotvája, kiváló választás érzékeny bőrű férfiak számára. A bőrgyógyászok által tesztelt borotva a teljesítmény és kényelem tekintetében jelentős előrelépésnek számít a kíméletesebb3 illetve legkíméletesebb4 borotválkozás élményéért, akár érzékeny bőrű férfiaknak is. Az új, stílusos, ezüstszínű markolattal kapható Gillette® Fusion® ProGlideTM alacsony ellenállású bevonattal rendelkezik, pengéi kifinomultabbak és vékonyabbak5, hogy könnyedén kövesse az arc vonalát.

303-AngledDown-SilverTouch

A Gillette® Fusion® ProGlideTM borotva mellett a Gillette bőrápolási termékeket is kínál az érzékeny bőrű férfiak számára. Az új Gillette® Fusion® ProGlideTM Sensitive borotvazselé formulája bőrgyógyászok által tesztelt, mely kevesebb illatanyagot6 tartalmaz, hidratálja a bőrt és puhítja a szőrszálakat, így a borotva kényelmesen siklik, és elképesztően alapos borotválkozás élményét nyújtja.


 

 00047400001879_80211910_FullSize_Z1C1_NA

A kutatásról

A kérdőív 1531 bőrgyógyász bevonásával készült az éves EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) konferencián a P&G standját felkereső bőrgyógyászok között.

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR – A kiskereskedelmi árak ettől eltérőek lehetnek:

Fusion ProGlide Sensitive Power borotva + 1 borotvabetéttel: 5 299 Ft;

Fusion ProGlide Sensitive borotva + 2 borotvabetéttel: 3 179 Ft;

Fusion ProGlide Sensitive borotva zselé 200 ml: 1 459 Ft


 

 

 

 

KARÁCSONYI GILETTE JÁTÉK! Series Sensitive gel 200ml

Nyerd meg a 3 csomag Gilette ProGlide Sensitive Power

borotva és Fusion ProGlide Sensitive borotvazselé egyikét!

Nem kell mást tenned, mint

1. elküldened a GILETTE szót a jatek@mindennapino.hu-ra és

2. Like-olnod a Facebook oldalunk,

3. megosztani a játék felhívást, amit az oldalunkon is olvashatsz! :)

Nyerteseink:

Bíró Attiláné

Baris Rita

Papp Noémi

(A nyerteseket levélben értesítjük)

Gratulálunk!