Védd a bőröd és játssz!

Az allergia növekvő tendenciájú, világméretű probléma. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint az allergiás megbetegédések 78%-a a bőrön jelentkezik, és a bőrgyógyászati látogatások második leggyakoribb oka.

 LRP Tolériane UltraFluid arc-1

A La Roche-Posay már hosszú évek óta a nagyon érzékeny és allergiás bőr kutatásával foglalkozik. Több, mint 15 évvel ezelőtt a La Roche-Posay laboratóriuma kifejlesztette a magas toleranciájú Tolériane termékcsaládot a nagyon érzékeny bőrűek számára, amelynek alapja a maximális biztonság és a minimalista összetétel. A kozmetikumok ezen bőrgyógyászati megközelítésének köszönhetően a Tolériane termékcsalád világszerte elismert lett. A La Roche-Posay most bemutatja a Toleriane Ultra Fluid arckrémet, amely könnyű, fluid textúrájú arcápoló kombinált és zsírosabb érzékeny arcbőrre.

LRP Tolériane UltraFluid 5299 Ft

Az első fluid textúrájú, nem zsíros hidratáló arckrém minden napra, érzékeny vagy allergiás arcbőrre, amely intenzív és hosszan tartó enyhülést hoz a bőr számára. Bőrnyugtató hatású Neurosensine hatóanyagot tartalmaz az azonnali enyhülésért és komfortérzetért.

A magas toleranciával és hatékonysággal rendelkező arckrémet elsősorban érzékeny és allergiás kombinált vagy zsíros arcbőrre fejlesztették ki, de bárki számára alkalmas, aki a könnyű fluid textúrát részesíti előnyben a klasszikus Toleriane Ultra textúrájával szemben. Azon kevés arcápolók egyike, amely az érzékeny szemkörnyék és a szemhéj ápolására is alkalmas.

 Az üde és könnyű fluid textúra tökéletesen alkalmazkodik a kombinált és zsíros arcbőrhöz. Alkalmazása kellemes  és nem hagy zsíros réteget az arcbőrön. Glicerin és termálvíz tartalmának köszönhetően hosszan tartóan hidratálja és nyugtatja az arcbőrt.

 Ultra minimalista, magas biztonságú és tiszta formula kompromisszumok nélkül. Kizárólag a szükséges hatóanyagokat tartalmazza minden olyan összetevő nélkül, amely esetleg irritációt vagy allergiát idézhet elő. Ultra hermetikus  pumpás flakon a szennyeződés kockázata ellen…

Nyerteseink!

Flanek Hedvig

Dávid Éva

Vaskó Beatrix

(Várjuk a címetek üzenetben a postázáshoz)

Gratulálunk!