Szép tincseket akarsz? Játssz az AUSSIE-ért!

 

Az Aussie azért alkotta meg a Miracle Recharge termékcsaládot, hogy felturbózhasd stílusod, bárhol és bármikor, ha a hajadnak szüksége van egy kis extra vonzerőre. Lehelj új életet a hajadba bárhol is jársz! Fújd mosás és kondicionálás után még nedves tincseidre, vagy a száraz hajadra, és csak hagyd, hogy hasson (igen, tényleg nincs más dolgod, mint hagyni, hogy kifejtse jótékony hatását és feltöltse hajadat extra adag vonzerővel).

Ha a hajad összeesett és élettelen, akkor az Aussome Volume Miracle Recharge a te választásod, ha viszont a göndörödés halálosnak tűnő támadásával állsz szemben, akkor a Frizz Remedy lesz a megfelelő ellenszer! Bármilyen típusú legyen is a hajad, a Recharge permetek között biztosan megtalálod a megfelelőt: festett, színezett hajra (Miracle Recharge Colour), száraz és szomjas hajra (Miracle Recharge Moisture), gyengéd törődésre vágyó hosszú hajra (Miracle Recharge Luscious Long) ugyanúgy, mint a megelőző védelem után epekedő hajkoronára (Miracle Hair Insurance).

 

Szóval, miért is működik tulajdonképpen a Miracle Recharge? Nos, a kínálatban található mindegyik spray (ötféle van összesen) pillekönnyű összetételű, és panthenolt tartalmaz (a szépségipar titkos vitaminja, melynek a tökéletesen kondicionált hajat köszönhetjük). Amellett, hogy lágyítja a hajat és rugalmasabbá varázsolja, a panthenol segít megvédeni a hajszálakat és óvja őket attól, hogy a stressz hatására megtörjenek (mert akárcsak mi magunk, a stresszes haj is hajlamos megroppanni a nyomás alatt!).  A panthenol által kínált extra rugalmasság azt jelenti, hogy a hajad hajlékonnyá válik, mindeközben erős és rugalmas marad, bármilyen kicsavarodott helyzetbe is kerül végül. Egyszóval, a tökéletes választás, amit a hajadra fújhatsz, mielőtt összedobod az utolsó pillanatos kontyot a taxi hátsó ülésén a rögtönzött, munka utáni koccintásra sietve.

 Frizz_Miracle_250ml_Leave-In Spray

Mindegyik Miracle Recharge spray ugyanazokból az izgalmas és misztikus ausztrál összetevőkből meríti az előnyeit, hogy tovább fokozza mindazt, amit Aussie kedvencünkben szeretünk: olyan különös és csodálatos alkotóelemek összjátéka adja ezt, mint a vadcseresznyefa kivonat, a jojobamag-olaj, a tengeri hínár kivonat vagy a ginseng, így kölcsönözve napi szépítkezési rutinodnak valódi botanikus töltetet.

13921430_Aussie_Recharge_KV

Most megtalálhatod a számodra tökéletes kombinációt, benne az Aussie méltán híres fincsi illatával, hogy akár útközben is megadhasd a hajadnak azt, amire vágyik. Legyél akár a parkolóban, bevásárlás közben, vagy az irodai szekrény előtt állva, pont azt a hiányzó pluszt nyújtja, amely fáradt frizurádat sec perc alatt ujjá varázsolja.

JÁTÉK!

3 szerencsés olvasónk megnyerheti az AUSSIE Miracle Recharge hajpermetét!

Nem kell mást tenned:

1. olvasd el a cikket,

2. oszd meg a cikket a Facebook-on,

3. kommentelj, hogy te miért szeretnéd kipróbálni az Aussie-t!

Nyerteseink:

Tomanecz Éva

Richter Zita

Szarka Tünde

Gratulálunk!

(várjuk a címeteket e-mailben a jatek@mindennapino.hu címre)