Meglepetés foci őrülteknek!

Nyerteseink:

Barna Éva

Krokker Edit

Nagy Regina

Gratulálunk!

Várjuk a címeteket, ahová postázhatjuk a nyereményt!

 

A világvezető borotválkozási márka a 2014-es labdarúgó-világbajnokság sztárjait és a nemzeti válogatottakat ünnepelve piacra dobta új, limitált kiadású, nemzeti színű borotváit, ezzel is szimbolizálva, hogy a játékosok és a szurkolók mennyire acélosan küzdenek nemzeteik sikereiért.

 Gillette - Fusion ProGlide - Brazil

A Gillette a brazil nemzeti zászlót ábrázoló, Limitált Kiadású Brazil Borotvát dobott a piacra. Amellett, hogy a Gillette acél pengéi tökéletes borotválkozási élményt biztosítanak, a borotva nyelén található brazil zászlóval a szurkolók és a játékosok most egyaránt hódolhatnak csapatuk iránti szenvedélyüknek és elkötelezettségüknek.

brasil 2014 world

 

“Annak érdekében, hogy megalkothassuk a legvékonyabb pengéket, az acélt tökéletesre erősítettük. Ez az a siker, amiből a Gillette építkezik és hisszük, hogy ez a siker minden férfiban ott lakozik. A férfiak a legjobbat várják a reggeli borotválkozástól, különösen, amikor csapatukat bíztatják a győzelem felé vezető úton. Ezért ötvöztük a borotválkozás élményének legjavát olyan nemzetek színeivel, amelyek valóban számítanak a szurkolóiknak és a játékosaiknak egyaránt.”

 

 

JÁTÉK!

3 szerencsés olvasónk megnyerheti a Gilette Fusion limitált kiadású, brazil zászlós borotváját!

Nem kell mást tenned:

1. olvasd el a cikket,

2. oszd meg a cikket a Facebook-on,

3. kommentelj, hogy te miért szeretnéd megnyerni a Gilette borotvát vagy kinek? :)

Nyerteseket június 16-án hirdetünk!