Kalis játék! Kalis játék!

Korábban már írtunk a Kalis kozmetikumokról. Most a Marionnaud Parfümériának köszönhetően 3 szerencsés Mindennapi Nő ki is próbálhatja ezeket az új generációs krémeket.

 

Gyengéd mégis hatékony   ANW_0212_kicsi

A Kalis kizárólag válogatott biomimetikus (élő szervezetet utánzó) összetevőket használ, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek. A formulák bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem mitesszerképzők, parabénmentesek és minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak. A kozmetikumok szintetikus színezőanyag-mentesek és csak gyengéd, nem tolakodó illatokat tartalmaznak. A termékeket kimagaslóan biztonságos tartályokban tárolják és csomagolják, illetve a gyártás minden fázisában különleges odafigyeléssel készülnek.

A bőrápolás új generációja

A Kalis integrált kutatási és fejlesztési rendszerével olyan kozmetikumokat hoz létre, melyek optimális, egyedülálló koncentrációban tartalmaznak szuperhatékony, aktív összetevőket, annak érdekében, hogy természetes eredetű kimagaslón hatékony, páratlan textúrájú emulziókat és szérumokat kínálhasson a felhasználóknak.

ANW_0220_kicsi

JÁTÉK!

Játssz a képen látható 3 db Kalis kozmetikumért egyikéért a Mindennapi Nő facebook oldalán!

Nézz be a Marionnaud webshop oldalára is http://www.marionnaud.hu/exkluziv-marionnaud/kalis/ ahol még több Kalis terméket találsz!

játék