Mindennapi Nő és Köszi Anyu közös játéka!

 

Nyerj P&G „Köszi Anyu!” családi ajándékcsomagot!

Az ajándékcsomag tartalma:

– Hétvégi családi jegy a Városligeti Műjégpályára 2 felnőtt és 2 diák részére (6 éves kor alatti gyerekek részére a belépés ingyenes), mely beváltható február 15-16-án és február 22-23-án a Műjégpálya pénztáránál.

109

– Ariel Power kapszula és Lenor Spring öblítő

Ariel_MJP-3919

– Gillette Fusion ProGlide Silver Touch borotva és borotvazselé érzékeny bőrre

Gillette

 

Egyedülálló P&G fotókiállítás nyílt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából

 

A P&G „Köszi Anyu!” program keretében egyedülálló fotókiállítással tiszteleg az édesanyák előtt a 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok alkalmából, mely február 7-23. között látogatható a Városligeti Műjégpálya csatoló termében. A P&G őszintén hisz abban, hogy minden édesanya, legyen szó aranyérmes olimpikonok vagy eleven gyermekek szülőjéről, megérdemli a támogatást és az elismerést mindennapi fáradozásaiért.

Szabó Milán_kiállítás_4

 

Az ötkarikás játékok világszintű partnere, a Procter&Gamble tavaly októberben ismét útjára indította 175 éves fennállásának legnagyobb kampányát, a „Köszi Anyu!” programot, mellyel köszönetet szeretne mondani az édesanyáknak kitartó támogatásukért, elkötelezettségükért és odaadásukért.

A P&G magyarországi „Köszi Anyu!” kampányához Szabó Milán Gábor sífutó olimpikon csatlakozott, aki vállalta, hogy megosztja lenyűgöző édesanyja történetét az egész világgal. A vállalat idén Marianna és Milán történetén keresztül szeretné felhívni a figyelmet az anyákra, gondoskodásukra és erőfeszítéseikre – a támogatásra, amely nélkül a sikerről mindannyian csak álmodhatnánk.

A 2014. évi Szocsi Téli Olimpiai Játékok ideje (február 7-23.) alatt a Műjégpályán megtekinthető fotókiállítás Szabó Marianna és Szabó Milán Gábor sífutó olimpikon különleges anya-fiú viszonyát mutatja be. Edző, barát és anya – Szabóné Prisztás Marianna mindez egy személyben Milán számára. Milán álmai most elérhető közelségbe kerültek, Marianna pedig jobban izgul, mintha ő állna a rajtvonalra.

Szabó Milán és Mariann_kiállítás_1

 

Hol rendezik meg az idei Téli Olimpiai játékokat?

1. Moszkvában

2. Londonban

3. Szocsiban

 

A megfejtéseket február 14-ig küldjétek jatek@mindennapino.hu e-mail címre és oszd meg a játék felhívásunk a FACEBOOK-on!