Tervezd meg az új táskád!

A Lengyel Zsuzsi márka egy új kollekcióval kezdi meg az őszi szezont, amely a CLICK névre hallgat. A kollekció négy új, fekete bőr alapmodellt takar, melyek egyedi formájuknak köszönhetően más és más funkciót látnak el.  A CLICK lehetővé teszi, hogy magad is tervezővé válj és megalkosd a saját modelled. Ez a táska biztosan nem jön szembe veled az utcán!

Lengyel Zsuzsi CLICK kollekcio1_K

A CLICK táskák azt adják meg számodra, amit eddig nem tehettél meg: kockázat nélkül lehetsz bevállalós. Vagyis úgy öltöztetheted fel a táskádat, ahogy hangulatod, kedved tartja. Lehetsz egyszer visszafogott, máskor a többféle szín együttes használatával bohém, különleges textúrák kiválasztásával vagány, míg a metál, lakk vagy irizáló trapézok felhelyezésével igazán elegáns.

Lengyel Zsuzsi CLICK kollekcio2_k

Bárhogyan is dönts, csak néhány pattintás, és pillanatok alatt megváltoztathatod táskád stílusát, mindezt anélkül, hogy új táskákat kellene vásárolnod. Így megteheted azt, amit eddig nem mertél: néhány pattintás segítségével hátrahagyhatod divatfélelmeidet.

Mit kell tenned? Vásárolj egyet a négyféle modell közül és vedd meg a hozzá a kedvenc trapézaidat. Minél több trapéz van a birtokodban, annál nagyobb a variálhatóság lehetősége. Az alapmodellek ára 39.990 Ft, 49.990 Ft, 69.990 Ft, 69.990 Ft. A rápattintható trapézokat egyenként 9.990 forintért kaphatod meg.

Lengyel Zsuzsi CLICK kollekcio3_k

A táskák variálhatóságát megismerheted a CLICK katalógusából. Katt ide!

A Lengyel Zsuzsi CLICK kollekció darabjait megvásárolhatod az V. kerület, Galamb utca 5. szám alatt található Showroomban, vagy online a www.lengyelzsuzsi.hu oldalon.

 

Fotókredit
Fotó: Zsolyomi Norbert
Modell: Face Model – Anna
Haj: CULT- Brigi
Smink: Véger Fibi
Styling: Lendvai Lilla
A helyszínért köszönet a Gerlóczy Café & Rooms deLux-nak (www.gerloczy.hu)