Tavaszi sminktrend a Lancome üzenetével feb08

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Tavaszi sminktrend a Lancome üzenetével

 

Sokkal jobban várom a tavaszi trendeket, mint az őszi téli újdonságokat. Ilyenkor már érezni a bőrünkön a tavaszi napsugarak első próbálkozását és életvidámabb színek, hangulatok érkeznek mindenhonnan. Ha városokról ábrándozunk, akkor Párizsra gondolok tavasszal. A Lancome is tudta…

 

PÁRIZSI ÁBRÁND

Egy kecsességgel és ragyogással átszőtt képzeletbeli utazás inspirálta a Lancôme 2016-os tavaszi kollekcióját, amely nem más, mint egy meghívás a nők kreativitásának ösztönzésére. Ebben a párizsi mesében a főhősnő újra találkozik gyerekkori önmagával, hogy újonnan felfedezett gyengéd és elegáns érzékiséget alkosson sminkjében, miközben bátran játszik az innovatív textúrákkal és a lendületes színekkel. Neo-pasztellek népszerű, lágy tónusokkal, egy ultra-kortárs csavarral átszőve. Mi lehetne még felemelőbb, mint merni fellazítani kőbe vésettet, feltűnést kelteni és újfajta hatásokat elérni, túl a megjelenésen felfedni a váratlant?

lancome paris 2

A TAVASZ NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKE

ÖRÖMTELI VISSZATÉRÉS A GYEREKKORBA

MY PARISIAN PASTELS  lancome kicsi

 

Limitált kiadású kilenc részes arc és szemhéjpaletta

Egy csokorra való szín

Az álomból valóság lesz: gyerekkorunk ikonikus kockája hőn vágyott palettává alakul és a 2016-os tavaszi kollekció sztártermékévé válik.

Ez a csodás arc és szemhéjpaletta egy teljesen új dimenzióba emeli a ’mindent egybe’ koncepciót, ahol a kreativitásnak semmi sem szab határt. A kilenc merész színkocka kilenc színjátszó pasztellel végtelen lehetőséget ad, hogy minden nő belső gyerek énje megtalálja benne a boldogságot. Most először a sminkelés játékká válik: egy szabályoktól megfosztott kalanddá, ahol a naivitás mindig érvényesül.

Csillámló pasztellek

Ahogy a kis különálló kockák egy színgazdag nagyobban egyesülnek, a My Parisian Pastels kilenc árnyalata is többféle módon alkalmazható: önmagában lokalizáltan, keverve, hogy az arc életerősen fénylő glóriaként ragyoghasson, esetleg kettesével-hármasával a fokozatos pasztell hatásért…nincsenek szabályok, csakis az eszközök a vágyak kielégítésére. A kilenc kocka három korrektív, három pirosító és három ragyogást adó árnyalatra oszlik. Azonban semmi sincs kőbe vésve, minden felcserélhető! Akár közvetlenül alkalmazva, vagy finoman ecsettel eldolgozva kerül fel a bőrre, a színjátszó púder textúra minden elképzeléshez igazodik.

Visszafogottan vintage csomagolás

A csodás pasztell kockák egy fémtokban kerültek elhelyezésre, mely épp úgy fest, mint egy színes ceruza készlet. A csomagolást a kollekció jellegzetes illusztrációja teszi személyre szabottá: egy párizsi hölgy sétáltatja kiskutyáját a város háztetői alatt egy gyönyörű tavaszi napon, miközben egy csokor lufit tart a kezében, amin a következő felirat áll: A Lancôme-tól szeretettel.

Keverd és párosítsd

A Lancôme sminkek kreatív igazgatója, Lisa Eldridge több alkalmazási tippet álmodott meg, hogy minden nő megtalálja a saját módszerét.

Arc: vízszintesen söprő mozdulattal egy lapos ecsettel vagy kabukival vigye fel az arcra, a korrektív, egészségesen ragyogó vagy a kiemelő színek keverékét.

Szemek: alkalmazzon csupán egy kockát közvetlenül a szemhéjra, a vágyott intenzitás és csillámló hatásnak megfelelő nyomást kifejtve.

MY PARISIAN BLUSH

Limitált kiadású pirosító

Arcpirosító 

A 2016-os tavaszi kollekció másik sztár terméke ez a pirosító: játékos és egyben ellenállhatatlan. Gömb alakú, mint egy lufi és színeiben egy édességboltot idéz, a párizsi hölgyek egészséges és különösebb megerőltetés nélküli ragyogásának ígéretével. lancome 4 kicsi

Azonnal elcsábít, a meglepetés a gyurma textúrában rejtőzik: ahogy az ujj belenyomódik, Proust madeleine süteménye jut az eszünkbe. Ez a nosztalgikus pirosító a szépség eszközzé válik, ellenállhatatlan derűvel frissítve fel az orcát.

Illusztrált fémtokba öltöztetve, két könnyed ám lendületes árnyalatban elérhető:

01 Corail de Ville, egy gyümölcsös narancs árnyalat az ellenállhatatlan orcáért

02 Rose Haussmann, egy pírt adó kékes-rózsaszín, mely érzelemmel tölti meg az arcot

A textúra hihetetlenül játékos megjelenése egy olyan technológiai fejlesztésen alapszik, mely lehetővé teszi a belülről jövő, ösztönös alkalmazást. A termék elolvad, miközben körkörös mozdulatokkal felkerül az orcára. Az eredmény pedig egy áttetsző színköpeny, amely könnyedén illeszkedik a bőrhöz.

 

KÖLTŐIEN BÁJOS SZEMEK

HYPNÔSE SZEMHÉJPALETTA

Limitált kiadású szemhéjpaletta

Amikor a füstös költőívé válik

A Hypnôse paletta összehangolt árnyalatokat és a lehetőségek végtelen tárházát ajánlja, hogy lágy, romantikus tónusokkal díszítse a szemeket, a még merészebb, még érzékibb hatás érdekében. Négy fokozatos árnyalat a legsötétebbtől (a szemek kiemelésére és még intenzívebbé tételére) a legvilágosabbig és legragyogóbbig (a ragyogás előhívására), melyeket egy ötödik, világosabb árnyalat ellensúlyoz, mely, mint egy szórakoztató nőies helyettesítő jel, személyre szabottá teszi pillantását:

lancome spring kicsi

DO13 Paris en Rêve, könnyed pasztell árnyalatok harmóniája, melyeket a szélben szálló lufik látványa ihletett, és egy mennyei kék, mely költői befejezést ad a színeknek.