Szexi popsit ad a farmer, de nem árt a sport

1934-ben megszületett a döntés, hogy a Levi’s® örökre megváltoztatja a női divatot. 1934. őszén mutatták be az első női farmert, a Lady Levi’s®-t, ami mérföldkőnek számít a divattörténelemben.

2010-ben mutatkozott be a Levi’s® Curve ID farmercsalád, mely ismét egy bátor lépés volt a cég részéről.

Elérkeztünk 2013-ba, és be szeretnénk mutatni a Levi’s® Revel farmert, mely egyenlő a tökéletesen illeszkedő farmerral.

A Levi’s® tervezői csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megteremtsék a tökéletes farmert. Levi’s® Revel egy új szabadalmaztatott technológiával készült, a legkiválóbb anyagok felhasználásával.

Levi's_Revel_2013__PR (1)

A 2010-es Levi’s® Curve ID kezdeményezéssel a cég elismerte azt, hogy minden nőnek joga van a tökéletesen illeszkedő farmerhez.

2013-ban, amikor tesztelték a Levi’s Revel prototípusokat világszerte, hosszasan figyelték a nőket, akik arcán megelégedettség látszott. Ki ne akarná minden nap ezt érezni egy farmer viselésétől?

 Levi's_Revel_2013__PR (6)

Levi’s® Revel farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia tulajdonképpen vezérli a farmeranyagot annak érdekében, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluett adva a testnek.

 Levi's_Revel_2013_Jessica (11)

A Levi’s® Revel farmer négyirányú sztrecs anyagból készült, amely átöleli az alakot, és ez által a hőn áhított alakot biztosítja. Pamut, poliészter, Lycra és DuPont Sorona rost felhasználásával tökéletesre javítja a hölgyek alakját és még mozogni is tudnak benne.