Olimpiai körömlakk trend

 A sportolónők számára is kiemelten fontos, hogy körmeik mindig, minden helyzetben szépek és ápoltak legyenek. A versenyek alatt látják őket a világ minden táján, hiszen a kamera minden részletet rögzít. Így van ez a körmökkel is. 2012 a körmök éve. A sportolónők felismerték a körmük díszítésében rejlő erőt és körmeik színével, díszítésével, igényességével, játékosságával ma már kifejezik hazafiasságukat és azt üzenik a világnak: büszkék a hazájukra és elkötelezetten küzdenek a győzelemért.
Londonban az újkori olimpiák történelmében harmadik alkalommal került sor az olimpia megrendezésére. Először 1908-ban, majd 40 évvel később 1948 –ban gyűltek össze a világ legjobbjai, hogy megküzdjenek az olimpiai aranyért. Az évek múlásával egyre több országból egyre több sportoló és köztük egyre több női versenyző érkezett a megmérettetésre. Míg az első londoni olimpián a 2035 sportolóból csupán 36, a másodikon már 385 hölgyversenyző volt. 2012-ben pedig a 10 049 olimpikon, közel ötven százaléka nő.
,, A hölgyek térnyerése a sportban is egyre növekvő tendenciát mutat. De egy nő, minden helyzetben nő marad. Ahhoz, hogy körmök ne törjenek le fontos, hogy odafigyeljünk, hogy milyen sportághoz, milyen körmöt viseljünk.
Az úszónők bátran hordhatnak hosszabb körmöt, míg a vívó, tornász, röplabdás és cselgáncsos lányoknak inkább a LacGel, lakkzselé az előnyös megoldás, hiszen az tartós és nem töredezik le.
Ha pedig a sima lakkozás mellett döntenek, akkor a tartós hatás érdekében mindenképpen érdemes köröm előkészítő lakkot használni, majd gumis alaplakkot (alapozó lakkot), amitől jobban tapad a körömlakk.
Javasoljuk az UV szűrős gyors száradást biztosító fedőlakkot, ami a tökéletes a hatást biztosítja.” –nyilatkozta Székely Imola a Perfect Nails körömmestere.