New York Fashion Week és az Avon

Szeptemberben az egész divatvilág New York-ra figyel! A világhírű divattervezők kreációi mellett az érdeklődők két divattervező modelljein is megcsodálhatták az AVON új tavaszi-nyári sminktrendjeit, melyet a szépségipari vállalat sztársminkesei, Jamie Greenberg és Lauren Andersen készítettek el.

Lauren Backstage kicsi

A New York-i Fashion Week egyike a világ öt leghíresebb divathetének, melyet sorban idén is a londoni, a milánói, és a párizsi divathét követ majd. A divathéten elsőként mutatkoznak be a 2015-ös év tavaszi-nyári szezonra tervezett kollekciói. Az AVON sminkmesterei, Lauren Andersen és Jamie Greenberg Nicholas K és Dennis Basso modelljeinek varázsoltak üde sminket, a tavaszi és nyári sminktrendeket alapul véve.

Avon Makeup mindennapi nő1

Szeptember 4-én a kifinomult, modern eleganciát előnyben részesítő Nicholas K modelljei az a „Szaharai sivatag” elnevezésű sminket viselték, melyet Lauren Andersen sminkmester készített el számukra.

Avon Nail backstage 2

Munkájában a natúr és bronzos színek domináltak, a modellek szemét erős fekete kontúrral emelte ki.

Lauren and Model Backstage kicsi

Jamie Greenberg, Dennis Basso modelljeinek szépségéért felelt a szeptember 8-ai eseményen. Ők a tónusos és határozott vonalak uralta „Könnyed románc”-ra keresztelt sminket kapták. A leggyakrabban használt színek itt a lágy, barackos-púderes árnyalatok voltak, melyet a határozott, fekete szemhéjtus tört meg.

Model Runway 2

A szempillák hosszúságáról mindkét esetben az AVON új, Big&Daring szempillaspirálja gondoskodott.