Mi születhet egy farmer és egy sportcipő házasságából? Egy gördeszka kollekció!

 

Levi Strauss 1873-ban szabadalmaztatta az első szegecselt denim farmerét. Első sikerét hosszan tartó tervezői forradalma követte. Bill Bowerman és Phil Knight 1972-ben megalapították a Nike-t.  A sportolók iránti elkötelezettségükkel egy soha véget nem érő innovációs folyamat vette kezdetét. E két márka hasonló tervezői filozófiájukra és céljaikra alapozva együttműködésbe kezdtek, hogy létrehozzanak valami tökéleteset és megalkossák közös örökségüket, a világ legjobb denim termékét: az 511TM -es gördeszkás kollekciójukat.

Az 511TM gördeszkás együttműködés jellemzői az időtlen dizájn, az aprólékos kivitelezés, valamint, hogy tökéletesen illeszkedik a Levi’s® népszerű 511TM   Skinny farmeréhez. A Nike innovatív Dri-Fit technológiája is megmutatkozik a termékekben, melynek köszönhetően a farmer lazább anyagú, erősebb, rugalmasabb és még kényelmesebb viseletet tesz lehetővé. A Levi’s® Water<Less™ módszerével lényegesen kevesebb vizet használnak fel az előállítás során, mely nem csak a környezetvédelem szempontjából jelentős, hanem ez a technológia szuper lágy érzést biztosít a farmerek viselése során.

 

A Levi’s® és a Nike új kollekciója különféle színekben együtt lesz kapható, beleértve a gördeszka-specifikus Trucker farmerdzsekit is. A kollekció részeként a két márka bemutatja különkiadását, az Omar Salazar aláírásával ellátott Nike X Levi’s® Omar Salazar LR Signature cipőit, melyek július 4-től válnak elérhetővé világszerte.

Az 511TM skateboarding farmer, a Denim Trucker dzseki, valamint a Nike SB Levi’s® Dunk Low Pro cipői augusztus 1-jétől kaphatóak szélesebb választékban, a gördeszkás szaküzletekben, a Levi’s® üzleteiben, valamint online a www.eu.levi.com oldalon.

Sztárok, akik imádják a gördeszkázást:

 

(Fotó: Levi’s)   Jake Gyllenhal, ha teheti így kapcsol ki a forgatások között

Rihanna sem félti a testi épségét, ha egy kis gurulásról van szó (fotó: Levi’s)

Selena Gomez lehet, hogy gördeszkán született, annyira profin megy neki ez a sport. (fotó: Levi’s)