Már a jövő téli divatot is tudjuk és még tavasz sincs

 

 

 Az elmúlt napokban a divatvilág figyelme New York-ra irányult, hiszen a szakma legnagyobb tervezői a New York Fashion Week-en mutatták be elsőként a 2015-ös év őszi-téli szezonjának ruhakölteményeit.

Runway 1

Az eseménysorozaton azonban nem pusztán a ruhatrendekbe nyerhettünk bepillantást, de az AVON sminkmesterének, Lauren Andersen-nek köszönhetően, a ruhakölteményekhez passzoló sminkek is elkészültek, melyeket ez alkalommal a ’70-es évek ragyogása inspirált.

 Lauren Andersen NYFW BTS 3

Akárcsak a tavalyi évben, az AVON idén is ott volt a New York-i Fashion Week-en. A vállalat sminkmestere, Lauren Andersen Dennis Basso ruhakölteményeihez passzoló, a ’70-es évek ragyogását megidéző sminkeket készített a modelleknek.

 Avon Makeup Backstage 1

Ahhoz, hogy elsajátíthasd a szupertrendi, finom, homokszínekben játszó smink elkészítésének fortélyait, most megmutatjuk neked, Lauren hogyan fogott hozzá:

 Model Backstage 2

 1. Első lépésként vidd fel az AVON Ideal Flawless alapozóját, mely tökéletes, mégis láthatatlan fedést biztosít, hogy arcod hibátlannak tűnjön.
 2. A szemhéjad színezésére használd az AVON Négyes szemhéjpúderének „Berry Love” árnyalatát. A paletta #3-as színe, egy ragyogó szürkésbarna púder, ami megadja az alapját a szemsminkednek.
 3. A szemsmink további elkészítéséhez egy másik Négyes szemhéjpúdert használj, a „Mocha Latte” árnyalatban. Emeld ki szemeid belső zugát és a szemöldökcsontod a paletta #1-es színének segítségével.
 4. Ezt követően a „Mocha Latte” paletta #3-as árnyalatát vidd fel a szemhéjráncba, egészen a szemed külső sarkáig.
 5. Az alsó és felső szempilláid vonalát és a szemeid külső sarkát emeld ki az AVON szemkontúr ceruzájának „Cosmic Brown” árnyalatával.
 6. A következő lépésben térj vissza a „Mocha Latte” palettához és ismét használd a #3-as színt, ezúttal az alsó szempillatőbe felvitt ceruzavonal finomítására.
 7. Minden jó smink elengedhetetlen része a jó szempillaspirál. Ehhez a sminkhez Lauren az AVON új, Super Extend Winged Out szempillaspiráljának „Blackest Black” árnyalatát használta a felső és alsó szempillákra egyaránt.
 8. A tartósság és a fixálás érdekében használd a Bőrnyugtató hatású porpúdert bőröd színéhez legjobban passzoló árnyalatát.
 9. Arccsontjaid kiemelésében az Ideal Luminous arcpirosító „Classic Aura” árnyalata lesz a segítségedre, ami természetes és egészséges színt ad orcáidnak
 10. Koronázd meg elkészült sminked egy igazi különlegességel! Használd az Indulgence ajakrúzs „Chocolate Rose” árnyalatát, így egyúttal kiemelheted ajkaid szépségét és gyönyörűen hidratáltá is teheted azokat.
 11. Végezetül tedd ragyogóvá ajkaidat az Ultra Glazewear szájfény „Clear” árnyalatával! A fényes hatás optikailag nagyobbnak és teltebbnek mutatja ajkaid.

 Model Final Look 1