Manikűrözz otthon profin

 

Tulajdonképpen a körmök szarulemezek, amelyek több fehérjerétegből állnak. A látható rész halott, de a körömágyban növesztő sejtek dolgoznak hatalmas iramban – sajnos télen lassabban, mint nyáron. Mivel a körömbőr védi a körömágyat a kosztól, a fertőzésektől és a sérülésektől, logikus, hogy nem szabadna ollóval neki esni. Jobb, ha minden kéztörlésnél gyengéden hátratoljuk a törülközővel a körömbőrt. Ezt pontosan úgy kell csinálni, mint a rózsafa vagy kemény gumiból készült kis lapos pálcával. A rövidítésnél is tilos az olló használata: nő a repedezés veszélye! Még a legérzékenyebb körmöket is formába lehet hozni egy üveg- vagy fém ráspollyal. Még az sem károsítja a körmöket, ha ezzel ide-oda reszelünk. Az ásványi reszelők a legkisebb kristályok segítségével lezárják a legapróbb repedést vagy barázdát is a körmön. Az elszíneződések nem orvosi, hanem esztétikai problémát jelentenek. Itt egy alapozó folyadék segíthet hatásosan, és még erősíti is a köröm felületét.

nails-2016-nail-art-trends-fall-2015-winter-negative-space-stripe-design-pattern-white-nude-ideas

 

Trükkös: világos lakk esetén kend be egy réteg alapozóval: UV-szűrőt tartalmaz, ami megelőzi a napsugárzás okozta elszíneződéseket. A felejthető, tompa fényű időszakot egy polírozó ráspollyal teheted múlt idővé. Ezek a reszelők egy kristályokból és viaszból álló kombinációval vannak bevonva, melyekkel elsősorban a barázdákat és az elszíneződéseket lehet eltávolítani, majd a köröm felszínét kisimítani, végül ragyogóan fényesre csiszolni. A nagyon puha körmök körömerősítővel keményedhetnek meg. De ha lehet, ne használd tovább, mint évente 6 hét. A repedező körmöket egy négyhetes körömolajos kúrával lehet megerősíteni. Praktikus: az ápoló stiftek új generációja. Ezek sokoldalúk, el tudják távolítani a körömbőrt, vagy meg tudják javítani, meg tudják erősíteni a körömfelszínt, és még a lakkozási botlásokat is ki tudják javítani.

latest_nail_polish_trends_fall_winter_2015_2016_opi_nail_art_simple_easy_black_clear

 

A tökéletes manikűr otthoni elkészítése, már nem álom többé !

Sensationail Gél Lakk Induló Készletek több színárnyalatban

Sensationail Gél Lakk Induló Készlet

Újdonság a SensatioNail egyedülálló Gél Lakk készlet, amellyel a tökéletes manikűr otthoni elkészítése nem álom többé. A kivételes minőségű Gél Lakk LED lámpa alatt köt meg a hosszantartó, egyenletes és tökéletes eredményért. Használata egyszerű és akár 2 héten át tartó tükörfényes ragyogást biztosít körmeinek töredezés és színfakulás nélkül. Nincsen száradási idő, csak a LED lámpa alatti kötési idő. A Gél Lakk eltávolítása egyszerű, az erre a célra kifejlesztett SensatioNail eltávolító termékekkel, melyek külön kaphatóak.

Kapható: www.sensationail.hu

spring-2016-nail-art-trends-800x450