Kishölgyek szépségpraktikái

Amerikában már egy elég komoly iparág épült a kis hölgyek, azaz az 3-10 éves lányok szépségápolására. Szalonokba járhatnak, ahol minden  beauty szolgáltatást igénybe vehetnek, amit a szüleik meg tudnak fizetni. Szülinapi zsúrokat is tartanak ilyen helyeken, hiszen elég menő a kölyök pezsgőt a legjobb barinővel elkortyolgatni.

spa gyerek 4

Minden kislány szeret sminkelni és minden szépség praktikát kipróbálni játékból, amit az anyukájától lesett el.

spa gyerek

Van egy jó hírünk.  Anyukáknak, kismamáknak és azoknak, akik igazán figyelnek arra, milyen anyagokat használnak szépüléskor. Megérkezett ugyanis hazánkba is a Snails körömlakk, amely a  kislányok álma és az anyukák nyugodtságának záloga.  A Snail Kids a világ első 100 %-ban vízbázisú  körömlakkja, ezért mindenki számára, így a gyerekek számára is biztonságos. Különlegesen csillogó színekben kapható, játékos, magával ragadó és egyedi. Ráadásul szappannal mosható le, így nem kell az acetontól sem félnie az anyukáknak.

Snails nagy1

A (Snails) jelenleg 58 országban kapható a világon. A gyerek lakkokból több mint 20 árnyalat létezik, plusz egy fedőlakk, amellyel még tartósabbá tehető a színes hatás, ez biztosítja a hosszantartó ragyogást. Minden árnyalat egyenként nagyon bájos elnevezést kapott, mint például Disco Girl,  Ladybird vagy Bedtime storie…amiket hazánkban Diszkólány, Katicabogár és Esti mese fantázia  névvel illettek.  A Snail Kids semmiféle állatkísérletet nem folytat és nem tartalmaz a retteget toxikus  3-ból egyet sem.  Biztonságos a használata, így az anyuka megnyugodhat, ha a kislánya már nagyon  kicsi korában is érdeklődik a szépségápolás iránt. 100 %-osan vízbázisú, természetes összetevőkből áll, így még fura szagtól sem kell tartani a lakásban, sőt illata igazán kellemes. De a cég nem állt meg a csodás lakkoknál, kiegészítők is kaphatóak, körömmatrica, körömceruza, körömlakk glitter és ezekhez  színhez passzoló hajglitter is, amely különleges alkalmakkor még csillogóbbá teheti egy kislány  külsejét.

snails2

A Snails körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont) ahol a  teljes kínálat  megtekinthető és  megvásárolható a hét minden napján. A termékek elérhetők online is, a gyerekkoromlakk.hu weboldalon  és webáruházban.