Kate Middleton a királyi stílusikon

Kate Middleton híres az elegáns, sikkes stílusáról, amit szerte a világon szívesen követnek a nők. “Hivatalba lépése” kezdetén még Kate is mellényúlt, vagy inkább a stylistja. Sokan mondták, hogy kissé öreges, avittas a stílusa, mintha direkt öregítette volna magát. De Kate döntött és nemcsak a ruhatárát cserélte le, hanem a stylistját is. Nőies stílusa kiemeli homokóra alakját és remekül fel tud dobni egy szimpla ruhát ragyogó ékszerekkel és különleges táskákkal. Az évek során már többször nyerte el, bár nem versenyzett érte, a legstílusosabb nő díját. Öltözködésében még az isérekes, hogy egy egy ruhadarabot nemcsak egyszer vesz fel, hanem más más alkalmakkor is hasznosítja, nemúgy, mint több ismert ember. Ezzel környezettudatos viselkedéssel is példát mutat. Többször választ fiatal angol pályakezdő divattervezők kreációiból, amivel beindítja sokuk karrierjét. De már nemcsak Kate öltözködésére figyel a fél világ, gyermekei is nagyon stílusosan öltözködnek.

 

1. A cambridge-1 hercegné a wimbledoni 2016-os férfi tenisz bajnokságon egy mintás Alexander McQueen ruhában mutatkozott, melyet egy arany fülbevalóval és egy ezüst karórával egészített ki. Kétségtelenül Ő nézett ki a legcsinosabban.

Kate 1

 

2. Kate júniusban a Királynő születésnapi tea partiján vett részt egy lenyűgöző Roksanda ruhában, mely nagyon szépen kiemelte karcsú derekát. A szettet egy púderszínű kis táskával és magassarkúval párosított, ami optikailag hosszabbítja a lábakat, ezért is szoktuk látni gyakran bőrszínű cipőkben.

Kate 2

 

3. A hercegné egy Roland Mouret hosszú, kivágott vállú ruhát viselt a Sports Aid 40. évfordulójára rendezett partin Londonban. Az élénk kék szín kihangsúlyozza saját tónusait és arcát frissebbnek mutatja, míg a kivágott vállak szintén a homokóra alakot hangsúlyozza ki.

 

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, arrives to attend SportsAid's 40th anniversary dinner in London on June 9, 2016. The Duchess will meet SportsAid ambassadors and young athletes who will be competing in the Rio 2016 Olympics at a pre-dinner reception, as well as some of the charity's key supporters. / AFP / POOL / Eddie Mulholland (Photo credit should read EDDIE MULHOLLAND/AFP/Getty Images)

4. Kate egy vidám és elegáns estélyiben jelent meg egy jótékonysági gálára tavaly októberben egy Edem ruhában. A virágos ruha mind színeiben, mind szabásával passzol a hercegnéhez. Ezen az estén is mindenki őt csodálta.

 

Oct. 27, 2015 - London, UK - The Duchess of Cambridge arriving for the 100 Women in Hedge Funds Gala Dinner in aid of The Art Room, at the Victoria and Albert Museum in London. (Credit Image: © Chris Jackson/PA Wire via ZUMA Press) PA Wire via ZUMA Press ZUMA-20151027_zaa_p134_347.jpg 20151027_zaa_p134_347.jpg

5. Kate tavaly áprilisban Ausztráliában töltött egy kis időt, és az egyik nap vette fel ezt a szűkebb fazonú fehér/kék L.K Benett ruhát. A kék táskája és cipője tökéletesen illik ruhájához, ami megmutatja nőies alakját.

Kate 5