Jönnek végre a spanyolok!

 

Évekkel ezelőtt egy barátnőmön láttam meg és azonnal tudtam, hogy nekem is kell egy hasonló. Egyszerű szabású, klasszikus térdig érő fekete kabát, melyen oldalt színes körök, hímzett virágok  díszelegtek, hogy feledtessék a tél komorságát. Azt mondta, Madridban jutott hozzá, mert itthon akkor még nem volt kapható ez a márka. Desigual, mondta ki a bűvös szót. Majd a napokban kaptam egy kedves meghívást egy üzlet megnyitójára, ahol ugyanezt a bűvös szót olvashattam. Végre itthon is van üzlete a Desigual-nak a Westendben, ha valaki mást is érdekel a színek harmóniájára és pozitív energiájára épülő dizájnos divatmárka!

Desigual-Bp-50

Az üzlet színes és gyönyörű, tükrözi a spanyol   életérzést. Szerintem bármelyik darab jó választás, csak nem kell túlzásba vinni. A kiegészítők, cipők és táskák is fantasztikusak, csak színes egyéniségeknek ajánlottak. Talán ezért is kedveli a megnyitón is résztvevő Palya Bea ezt a márkát.

Desigual-Bp-111

Színes, lendületes, bohó – pont olyan, mint, amilyen én vagyok – kacagott Palya Bea. -Régóta vásárolom a márka egyes darabjait, szoknyákat, táskákat, kabátokat, de a teljes kollekciót mindig valamely külföldi túrám során tudtam csak beszerezni. Örülök, hogy most már Budapesten is feltöltődhetek, ha egy kis igazi spanyolságra vágyom.

Az üzlet a márka női, férfi, cipő és kiegészítő kollekcióját kínálja a hazai vásárlóknak. Minden Desigual üzlet különleges dizájnnal várja a márka szerelmeseit. A budapesti üzlet nemcsak a világítástechnikával, hangzás- és fényvilágával, hanem a pozitív, vidám hangulatával is prezentálja a Desigual életérzést.

Desigual-Bp-26

Forrás, fotó: Just Creative