Itt a Pandora Disney kollekciója

 

Mi van, ha két kedvencem találkozásából valami fantasztikus dolog születik? Boldogság! Igen, megérkezett a Pandora Disney kollekciója!

EMB-PANDORA-UK-launch-Disney-collection

Bemutatjuk az új Disney petite medálelemeket a PANDORA kinyitható lebegő medálokhoz, melyeket – a többi PANDORA kollekció petite-jeihez hasonlóan – egyesével lehet megvásárolni, így szabadon szárnyalhat fantáziád, és kifejezheted egyedi stílusod.

mickey

A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönzöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetsző és piros cirkóniával, és – kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal. A szezon másik újdonsága a Csillogó PANDORA lebegő medál sterling ezüstből.

pandora-beads

Cirkóniával kirakott kerete, és kristályüveglapja gyönyörű keretet ad az egyénileg kiválaszott petite medálelemeknek. Állítható láncának köszönhetően három hosszúságban hordhatjuk. Viseld a karkötődön is a varázslatos sterling ezüst portrékat, mint például Disney Mickey portrét és Minnie portré charmot. Innovatív stílus, gyönyörűen megmunkált, magas minőségű, etikus forrásból származó alapanyagok: ezek a Disney ékszercsodák más PANDORA ékszerkollekció darabjaival is kombinálhatók.