Itália dicsérete

Ki ne szeretné Olaszországot,a dolce vita szülőhazáját? Nekem is a kedvenc városom Róma és bár többször jártam ott, mindig visszavágyakozok az örök városomba. És ott van még számos gyönyörű olasz város, melyeknek külön külön más bájába szeretünk bele. Ezt az érzés próbálta a ruháiba varázsolni Dolce  & Gabbana olasz tervező páros a 2016-os tavaszi-nyári kollekciójába. Szerintem sikerült!

Dolce-Gabbana-2016-Spring-Summer-Mens-Campaign-005

A színek kavalkádja és a minták sokasága igazi mediterrán életérzést közvetít.  A mintákban az olasz városok jellegzetességeit és a tengeri motívumokat fedezhetjük fel. A virágok és a gyümölcsök is burjánzanak a kollekcióban, mint valami reneszánsz festmény kelne életre egy-egy ruhán. A szabásvonalak az ötvenes évek nőiességét hozzák vissza. Én bevallom, már többször megnéztem a divatbemutatót és nem tudok betelni vele.

2015-09-27T130109Z_1513289665_GF10000223135_RTRMADP_3_FASHION-MILANKedvenceim az olasz városokat bemutató tunika kollekció, ahol minden nevezetes város név szerint is említésre kerül a turisztikai jellegzetességekkel együtt és az elmaradhatatlan virágokkal. Kicsit sok, de nekem akkor kell!

Dolce_Gabbana_spring_summer_2016_collection_Milan_Fashion_Week4

A fekete ruhákon nagyon jól mutatnak a színes motívumok. Igazán játékos, nyári vakációs hangulatot árasztanak.

 

dolce-and-gabbana-spring-summer-2016-women-fashion-show-pictures-looks-01-02-03-1

Az I love Italia kollekció méltó lesz a mottóhoz és újra nagy sikert hozhat a tervező párosnak. Ezeket a ruhákat bárki hordhatja, biztos sikere lesz benne.

sophia mindennapi no

És hogy fokozzák a sikert, felkérték Sophia Lorent, hogy ő legyen az arca a februárban bemutatott rúzs kollekciónak. Reklám filmet is forgattak a gyönyörű színésznővel, aki 82 évesen még mindig lenyűgöző jelenség a filmvásznon.