Flamingók és cipők bűvöletében

Az idei nyár számomra a flamingó jegyében telt. Bár nincs ilyen égöv, tudom, de a mindenhol ezt a motívumot kutattam. nem tudom, mi vonz ebben a pink csodamadárban, de nagyon szépségesnek tartom. Begyűjtöttem polót, ruhát és gumimatracot is flamingó mintával és formában. Nagyon örültem, amikor a forgalmazást itthon a Shoe Bazaar kínálatában rábukkantam a Vices cipő márkára és egy csodás flamingós sneakersre. Meg kellett szereznem. Így találkoztam ezzel a márkával.

21216102_1413775362032024_796294781_o

Örülök, hogy a hazai piacon megjelent egy olyan márka, amely lassan egy évtizedes múltra tekint vissza, és kiváló minőségével kivívta a fogyasztók elismerését. A lengyel VICES Shoes olyan cipők gyártását végzi, amelyek magas minőséget, megbízhatóságot képviselnek, ugyanakkor nyomon követi az aktuális divat trendeket és ezek alapján kínál cipőket. Itthon a Shoe Bazaar forgalmazza.

 

Ezen a FB oldalon több információt is megtalálsz a cipőkről: www.facebook.com/shoebazaar.eu

 webshop itt található: https://shoebazaar.eu/

Az első webshop vásárlásnál megjutalmazzák vásárlóink hűségét, és egy 1500 forintos kuponnal lepjük meg, amelyet a következő vásárlás értékéből írnak jóvá.

Érdemes alaposan körülnézni az oldalon, mert szenzációs akciók veszik kezdetüket!