Csókolj duplán Weiler festményen és pólón!

 

 

A Design Hét keretei között október 9-én nyílt meg Weiler Péter Kiss***Kiss*** című kiállítása, ahol bemutatták a festőművész által megálmodott, Dorkoval közös pólókollekcióját is. Én is ellátogattam a jeles eseményre, ahol a város legtrendibb hipsterebbnél hipsterebb emberei jelentek meg. Mindenki a  Weiler festmények előtt pózolt és selfizett, természetesen én is készítettem egy pár képet, de nem lettek jók, így ezt most nem mutatom. A képek a pesti trendi helyek egyikén a NOMURI-ban láthatók, a Weiler pólók pedig bárkin, aki megvásárolja Weiler Limited Edition by Dorko kollekció bármely darabját. 

 PTR_FDR-1043

Weiler Péter hordható képeket készített

Weiler Péter húsz éve állít ki folyamatosan Budapest különböző helyszínein és galériáiban. Színes és figuratív képei egyedi hangulatot teremtenek, a hétköznapok kimerevített pillanataiban az élet szépségén túl annak banalitására is ráismerhetünk. Műveiből mosoly és humor sugárzik. A Dorkoval való együttműködésben a festő egyik régi álma is teljesült, végre tényleg hordhatóvá válnak műalkotásai. A Weiler pólókollekcióban visszaköszönnek az alkotó védjegyei, az egyedi hangulatú szituációk, színek és arcok.

 1959942_10152437612999366_7802710540316483313_n

„A hordható képek gondolata, valójában mindig is benne volt a munkámban. Szinte a legtöbb kiállításomra készítettem limitált mennyiségű saját tervezésű trikót. A leglimitáltabb mennyiség az volt, amiből csak 1 darab készült, és én hordtam a megnyitón. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy a DORKO felkért, hogy tervezzek egy pólókollekciót. Régi álmom teljesült, és most végre profi szakemberek által gondozva kerülnek majd a Playersroom üzleteibe. Ígérem, ha szembe jössz velem az egyik pólómban, kapsz egy nagy ölelést!”

A Kiss*** Kiss***című kiállítással a tervező a csókot szeretné ünnepelni

“Ha egy párt látunk csókolózni, néha nem merünk odanézni. Nem akarunk tolakodóak lenni, csak félszemmel kísérjük, hogy mi történik. Egy picit mindenkinek gyorsabban ver a pulzusa. A csók ott van mindenütt, lehet hosszú és rövid, diszkrét és vad, valódi és virtuális… millió formája és pillanata van, amit szeretnék ezzel a képsorozattal meglesni. A drámától az örömig, a csók fizikai mozdulata ugyanaz, de néha a háttér alakítja a jelentését. És van, hogy a mozdulat kiszámíthatatlan, mert a csók a gondolatban, egy játékban vagy egy SMS-ben jelenik csak meg… Szóval ünnepeljük együtt a csókot, színes és pörgős képekkel! Gyorsabb pulzus, és tágabb pupilla a kívánt mellékhatás.” – mondta Weiler Péter a Kiss***Kiss*** cím kiállítás képei kapcsán.

 dorko

A márka régóta felvállalt célja, hogy összekösse a művészetet a divattal, a művészeket a hétköznapi emberekkel.

A Dorko tervezőinek munkáira az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Olyan művészeket kérnek fel a kreatív tervezésre, akik kitűnnek a tömegből, akik meg merik mutatni a gondolatvilágukat, véleményt alkotnak és formálnak. Tervezőiket összehozzák azzal a közönséggel, akik a művészetükkel azonosulni tudnak, és ezt öltözködésükkel ki is merik fejezni. A cél, hogy az emberek élő kiállításként vigyék a tehetséges magyar művészek alkotásait.

 dorko kollekció 2015

A Weiler Limited Edition by Dorko  termékek a Playersroom webshopban, ill. a Playersroom kiemelt üzleteiben (Mammut, Westend, Aréna) érhetőek el.