A természet ereje a Galla kollekcióban

 

Amerre a szem ellát, mindenfelé kristálytiszta hó fedte táj húzódik. Az érintetlen természet szépsége nyilvánul itt meg, amelyben egyesül a végtelenség érzése, és az a mélyreható vágy, hogy felfedezzünk új, idegen tájakat.
Ahogyan a szél gömbölyűre csiszolja a jégtömb kemény felületét, ahogyan az erózió maga alá gyűri a hatalmas hótömböket, úgy válik láthatóvá a természet ereje. Az anyagok meghajolnak ezelőtt a hatalmas erő előtt, s mi ámulattal tekintünk az anyag múlandóságára.

galla fw17_campaign_3
A Sarkvidék jeges szépsége és törékeny egysége ihlette meg Galla Zoltán Pétert, hogy 2017. őszi/téli kollekciójában ennek a különleges tájnak a részleteit ruhákba öntse. A kollekció darabjaiban tetten érhető az áttetszőség, a törékenység, a természet formáló ereje. Megjelennek a hűvösebb színek, a fehér, a kék számos árnyalata, a szinte feketébe hajló mélykék, és az elhagyhatatlan fekete.

galla fw17_lookbook_06
A futurisztikus modellek kiemelkednek a tömegből, azonban természetes anyaguk, mint a gyapjú vagy a pamut, a hétköznapok kényelmét nyújtják. Egységet képeznek a természet érintetlensége és a nyüzsgő metropolisz között, hogy azok is megtalálják kedvenc téli viseletüket, akik a különleges darabokat kedvelik.

galla fw17_lookbook_08
A kollekcióban egyaránt találunk női, férfi és uniszex ruhadarabokat, amelyek az átmeneti időben és a hideg beálltával is kedvelt darabjaink lehetnek.
További információ:
shop.zoltanpetergalla.com

Fotó kredit:
Photo: Kristof Toth Photography
Make up artist: Aliz Varga
Hair stylist: Krisztián Hevesi have
Models: Bella Rose & Aron Icon Model Management Hungary
Assistant: Csilla Domokos