A farsangi jelmez tippek felnőtteknek

Ki mondja, hogy a farsang csak a gyerekek ünnepe? A velencei karnevál eredetileg a felnőttek buja, véget nem érő vigassága volt. Mára kimerülünk abban, hogy gyerekek jelmezét az utolsó pillanatban beszerezzük és ne felejtsük beküldeni a suli vagy ovi farsangra a sütit és az üdítőt. Bár talán van egy kis változás már ezen a téren, mert a gyerek jelmezes cikkem után sokan megkerestek, hogy ne csak a kicsikre gondoljak, legyenek a felnőtteknek is farsangi ötleteim. Így most következzenek az idősebb korosztály számára a beöltözős gondolatok.

felső

1. Szexi lány

A felnőtt jelmezes portálokon böngészve, azt láttam, hogy a hölgyeknek az összes tündér, hercegnő és mesehősnő szexis megjelenítése a legkönnyebben elérhető lehetőség. Hozzáteszem, ehhez hibátlan alak szükségeltetik, hiszen a tenyérnyi szoknyák és a mindent villantó míderek, nem annyira 42 mérethez valók. De tény, nagyon szép lehet valaki egy alant látható istennőnek öltözve, ha megvan hozzá a sportos, feszes hosszú combja, mint egy Victoria Secret modellnek és a 85 C mellmérete.

görög istennő

2.Vicces fiúk

A farsang vidám ünnep, ezért sokan szeretnek vicces jelmezbe bújni. Inkább a férfiak választanak jópofa öltözetet, mellyel a társaság központjába kerülhetnek. Akár flörtölni is alkalmas egy jól megválasztott jelmez, mert ilyenkor mindenki bátrabban beszélget, a jelmezében elrejtőzve, akár zsírkrétaként is.

ceruza

3. Kell egy hős!

Felnőtt korban végre megvalósíthatja mindenki gyerekkori álmait és beöltözhet a kedvenc hősének. Így legalább pár órára átveheti kedvence tulajdonságait. Inkább a férfiak lesznek gyerekek egy estére és teljes átszellemülésben adják a figurát. Batmant jelmezzel az este hősévé válhat minden férfi!

batman

 4. Párosan is lehet

A párok közös jelmezt is választhatnak, ezzel is jelezvén, hogy mennyire összetartoznak. Ilyenkor jobb együtt maradni, mert ha a ham&eggs-ből a ham lelép a bárpulthoz, akkor már nem annyira vicces a magára hagyott tükörtojás látványa.

viccespár

5. Hozom a frászt!

A Halloween hagyománya, a félelmetes jelmezekkel való riogatás, már nálunk is kezd egyre népszerűbb lenni. Ha maradt erről az ünnepről valamilyen horrorisztikus maszkod vagy ismersz egy maszkmestert, aki rajtad gyakorolhatja a nyílt seb készítést, akkor készen állsz a partira. Mivel a vámpírok és farkasemberek mára már romantikus hősökké váltak, így akár ebben is hódíthat valaki.

farkasember

 6. Egyszerűen, nagyszerű

Nem mindig a legbonyolultabb vagy legdrágább  jelmezek a legsikeresebbek. Ha jól szétnézünk a gardróbban, akkor bizonyára rábukkanunk egy-két mókás vagy feltűnő ruhadarabunkra, amiből kiindulhatunk és jelmezzé alakíthatjuk.

hatvanas évek

7. A legaktuálisabb

Minden időszaknak van valamilyen divat hóbortja, amit beépíthetünk a jelmezünkbe. Érdemes jó minőségben gondolkodni, mert csak akkor ismerik fel és értik meg az emberek az üzenetet.

Angry Birds jelmez

7. Tudatalatti üzenetek

Inkább a hölgyek veszik nagyon komolyan a farsangi jelmez kiválasztását. Nem mindegy, hogy mit üzenünk jelmezünkkel, mert a pszichológus szerint sokat elárul a maskaránk. Szerencsére a farsangi bulin kevesen kezdenek analizálni, sokszor titok marad, miért választottuk az adott jelmezt. Konnektor és a dugó…hm

dugó

alsó_k