5 tipp Legyél Te is Carrie Bradshaw!

Imádtuk és nem feledjük korunk négy remek hősnőjét, akik kimondták a legféltettebb gondolatainkat és felvállalták – akár helyettünk is – magukat.

Sex-and-the-city

Néha nevetve, néha pityeregve ismerhettük fel a párkapcsolati problémáinkat egy-egy bemutatott példájuk alapján. És szurkoltunk, hogy mind a négyen megtalálják a nagyőt. Samantha esetében a nagyőket. Én még több év után is újra tudom nézni Carrie Bradshaw és barátnői mindennapjait. Bár New Yorkban éltek, mégis ha nagyon akarjuk, mi becsempészhetünk egy kis “szexésnewyorkot”  hétköznapjainkba.

1. Legyenek jó barátnőid!

Azt gondolnánk, ez a legegyszerűbb, de ha jól belegondoltok, hány olyan lány van körülöttetek, akire őszintén számíthattok jóban rosszban, nem biztos, hogy lenne négy, mint Carrienek a sorozatban. Persze barátnőt nem tudunk leakasztani az első fáról, de az is nagyon fontos, hogy a már meglévő kapcsolataidat  ápold. Hogy a barátaid tudják, ők is számíthatnak Rád.

635687964960595872-614975561_635687823123454214-930622536_3db34f9de86a05f8_o-SATC221-facebook.xxxlarge

2.  Szabad programok

Nem könnyű megoldani a hétköznapok rohanásában, hogy időt szakítsunk magunkra. Az még nehezebb feladat, hogy találkozzunk a barátnőinkkel. Ha megfigyeltétek, Carriéknek mindig volt rá ideje, hogy együtt reggelizzenek, kávézzanak vagy vacsorázzanak. Ezt ha jó előre megtervezitek, akkor nektek is sikerülhet. Rengeteg jó étterem, kávézó nyílt mostanában, fedezzetek fel magatoknak új helyeket! Ha itt a tavasz, érdemes kiülős helyre menni, hogy élvezzétek a tavaszi napsütést!

sex-and-the-city-759

3.  Trendi öltözködés

Ha igazi rajongó vagy, akkor bizonyára pontosan tudod, melyik karakter, milyen ruhákat kedvelt és azt is kiválasztottad, hogy hozzád kinek a stílusa állt a legközelebb. Ha jól megfigyelted, mindenki abban volt hasonló, hogy a kiegészítőket remekül alkalmazta. (azaz a stylist) Szóval, ha kifinomult stílust szeretnél magadnak, akkor válassz feltűnő kiegészítőt (nyakék, kendő, kalap), egyszerű szabású ruhákhoz. Hogy jobban átlásd a ruhatáradat, rendezd évszakok és színek szerint.

8-ways-to-make-the-third-sex-and-the-city-movie-a-1-13977-1389285797-10_big

 

4.  A nagy Ő

Talán ez a legnehezebben megoldható a tippek közül. Ha még nincs meg a kiválasztott, akkor érdemes új hobbikat találnod, ahol új emberekkel találkozhatsz. No és ha végre becserkésztél valakit, akkor ott lesznek a barátnőid, akik meghallgatják a történeted és a vállukon kisírhatod magad.

 

In this image released by New Line Cinema, Chris Noth stars as Mr. Big, left, and Sarah Jessica Parker stars as Carrie Bradshaw in New Line Cinema's "Sex and the City". (AP Photo/New Line Cinema, Craig Blankenhorn) ** NO SALES ** ORG XMIT: NYET135

 

5. Utazzatok együtt!

Emlékeztek, amikor a négy jó barátnő együtt utazott Mexikóba, hogy vigaszt nyújtsanak a szegény menyasszonynak (Carrienek), akit Big csúnyán rászedett. De a kirándulás nagyon jól sikerült! Ha nem is Mexikóba, de egy hosszú hétvégére el tudtok utazni együtt, ahol kipihenhetitek a család, a háztartás és a munka kínjait.

6a00d8341c630a53ef0133ecdcca26970b

+1  Pizsi parti

Ha már most szeretnétek egy nagyot bulizni együtt vagy csak nosztalgiázni az imádott sorozat okán, akkor látogassatok el a Woman’ Secret üzleteibe, ahol a limitált kiadású Valentin napi kollekcióban Sex and the City pizsamákat találtok a sok izgalmas fehérnemű mellett. Ha beszereztétek a kedvenceteket, este már együtt nézhetitek a barátnőitekkel, egy pezsgős pohárral a kézben a kedvenc sorozatunkat!

24897828875_dd8c2a4158_z