Testre szabott részletek merész csajoknak

 Az idei tavaszi/nyári kollekció tervezése során a Levi’s® dizájnerei nagy hangsúlyt fektettek a színekre, a nyomatokra és a mintákra. Az India inspirálta új kollekció váratlan, különleges darabjai megtestesítik az örökséget, a szépséget, valamint azt a kézművességet, melynek a Levi’s® az eredeti „blue jeans” feltalálásakor 1873-ban már birtokában volt.

 Levi's_boyfriend skinny (3)

Az új női kollekcióra jellemző a természetes elegancia, és a határozott vonalak. Ebben a szezonban játékosan közelíti meg a Levi’s az arányokat, keverve a szűk és a túlméretezett stílusú sziluetteket. A Boyfriend Skinny nadrág is egy ilyen darab, mely 2008-ban jelent meg és mára már az egyik legnépszerűbb stílusú farmerek közé tartozik.

 Celebrities_Rolled_Jeans

A világsztárok szívesen bújnak farmerba, amihez bátran válogathatják a laza felsőket. Bár azt remélik, eltünhetnek a hétköznapi emberek között, ez azért nem mindig sikerül, a mellékelt fotók szerint.

A Boyfriend Skinny a Curve ID sorozat tagja, az eredeti női 501®-es farmer inspirálta. Jellemző rá a frissesség és a lazaság. Ebben a szezonban új Levi ’s® Boyfriend Skinnyt találtok kínálatunkban, lényegesen szűkebb lábrésszel. Heidi Klum is ebben viszi suliba a lányát.

heidi-klum1jpg

Minden Levi’s® Boyfriend Skinny farmer változatos stílust képvisel, kopottas jellegével bármi csak nem átlagos. A nadrág viselője egyben sexy és függetlenséget sugározó. A Szex és New York ünnepelt sztárja Sarah Jessica Parker is farmerben indul a játszótérre az ikrekkel, mert tudja, hogy nem egy padon ülve fogja tölteni a délutánt a Central Parkban.

 sarah-jessica-parker-

Tipp: Kombináld Boyfriend Skinny farmered egy bőrdzsekivel és egy vagány cipővel.