Szex és New York után jönnek a Csajok márc30

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Szex és New York után jönnek a Csajok

A Csajok első része megnézése után először arra gondoltam, hogy mennyire megöregedtem és hogy a Szex és New York volt az én sorozatom időszámításunk előtt és most a következő generációnak a Girls lesz az etalon.  Bár ez a sorozat az ötödik évadnál tart, én lemaradtam eddig róla. De pótlom, mert tetszik,   megnézem majd a többi részt is. No és van párhuzam  a magyar lányok és a new yorki csajok között? Erre is megtaláltuk a választ.

Három csaj, három út, három ütős, saját ötlet. Hogy milyenek a budapesti csajok? Mekkora a relatív távolság New York és a magyar főváros között? Megkérdeztünk három ikonikus budapesti női képviselőt, hogy mit gondol jelen korunk 20-as, 30-as évekbeli nőkről, az útkeresés folyamatáról, az önmegvalósításról, és, hogy miként látják magukban a Lena Dunham-i, a generáció egyik nagy szócsővének alakját.

 

Hannah-ék után tehát a budapesti Csajok​ is bemutatkoznak, akik kreatívak, céltudatosak, és folyton keresik a megfelelő utat az önmegvalósítás felé, miközben persze igyekeznek megfelelni mindenféle elvárásnak. Fehér Barbi, a SCHATZI​ dress&bar tulajdonosa, Tomcsányi Dóri, divattervező, illetve Polgár Odett énekesnő arról mesélnek, ők milyen hasonlóságot látnak a korosztályuknál felmerülő gondok, és a sorozatban is felmerülő problémák között.

 

 

A budapesti csajok:

  • Fehér Barbara tulajdonos,
  • Tomcsányi Dóri divattervező,
  • Polgár Odett énekes,

budapesticsajok

Fehér Barbara – tulajdonos, Schatzi, a MOME design management szakon végzett, korábban budapesti helyek promóciójával foglalkozott (Urimuri), 2015-ben nyitották Juhász Katival (szintén anno Baldaszti), a társával az első saját helyüket, a Schatzi dress & bar-t.

 

Tomcsányi Dóri – divattervező, a MOME textiltervező szakán végzett, 2010-ben alapította meg saját márkáját, a doritomcsányit. Férjével, Sikó Bálinttal közös boltjuk van a Paulay utcában, ez a The Garden Studio (korábban a Kammermayer téren). 3 éves kislány édesanyja.

 

Polgár Odett – ismert énekesnő