Párizs újra a divat fővárosa volt

Míg a világ Palvin Barbi plusz kilóiról vitatkozott, addig a L’oreal szépségkövete már Párizsban dolgozott, ahol találkozott világhíres és szépséges kollégáival is. A Paris Fashion Week hivatalos smink- és hajszponzora idén ugyanis a L’Oréal Paris volt. A fantasztikus és izgalmakkal teli hét a márka exkluzív, Red Obsession partijával  zárult, ahol a vendégek a márka szépségnagyköveteivel együtt ünnepelhették,  hogy a L’Oréal Paris belépett a divathetek világába.

loreal

A márka szakértőinek tapasztalata és munkája még különlegesebbé varázsolta a Fashion Week-et és tovább növelte a Párizst körülvevő hihetetlen kreativitást.

loreal3

A záró partin természetesen részt vettek a L’Oréal Paris  szépségnagykövetei: Irina Shayk, Doutzen Kroes, Natasha Poly, Karlie Kloss, Luma Grothe, Liya Kebede, Eva Longoria, Isabeli Fontana, Kristina Bazan, Soo Joo Park, Leila Bekhti, Ines de la Fressange, Palvin Barbara, Lara Stone, Bianca Balti, Xiao Wen Ju, valamint számos más híresség is, mint Bradley Cooper, Hailey Baldwin, Alice Isaaz, Christa Theret, Chris Brown…

loreal braedly cooper

Bradley Cooper is tiszteletét tette a partin, a hírek szerint a gyönyörű modell Irina Shayk partnereként. :)