Oscar trend és bakik 2013

És végigvonultak a vakuk villogása közepette a hollywoodi félistenek tegnap este a vörös szőnyegen, mi éppen az igazak álmát aludtuk a Föld ezen oldalán. Kiosztották a 85. Oscar Gála díjait. Most nem a díjazottakról írok, hanem ami ilyenkor minket nőket jobban érdekel a ruhákról, sminkekről, frizurákról. Na, a frizurákról nem is kell sokat beszélnünk, mert  amit már a Golden Globe-on is megfigyeltem: a szélfútta frizura a trendi most Hollywoodban. Ezt nagyon könnyen követhetjük itthon is, elegendő a metróra várni. Bár láttam kontyokat és atom keményre fújt 60-as évekbeli loknikat, de inkább a lazaság volt jellemző idén a frizura trendre, mint Kristen Steward frizurája.

Kristen Stewart

A szövetek idén bonyolultabb motívumokat kaptak. Így az egyszerű szabású estélyikkel már nagyon sikeres lehetett a belépője annak, aki még mutatott egy kis csillogást. Elvégre hol csillogjanak a sztárok, ha nem a mozi és film legnagyobb ünnepén az Oscaron. Fémesen csillogott és villogott Halle Berry is, aki csupán megmutatta, hogy negyvenen túl is gyönyörű lehet egy nő, mert idén nem volt a jelöltek között, igaz nem is sok filmet vállalt a családi problémái miatt.

halle berry

Anne Hathaway szinte már a legendás Audrey Hepburn finom stílusát is felülmúlja megjelenésével. Nyert is A nyomorultak mellékszereplőjeként, ami nem is volt meglepetés, látva a musical filmben nyújtott alakítását. Amióta rövid a haja, sokkal nőiesebb a megjelenése. Ebben a ruhában kissé többet láttat, mint amit szeretne, így több cikk jelent meg Anne hetyke mellbimbóiról, mint a köszönő beszédéről.

oscar2013

Kedvencünk Charlize Theron, akinek nem kellenek drága ékszerek és csillogó estélyi, hogy kitűnjön a tömegből. Mindenki csak őt figyelte, ahogy pózolt a fotósoknak.  Bár tetszik az új rövid haja, azért a régebbi középhosszú frizurával szerintem nőiesebb volt a megjelenése.

charlize theron

És volt, aki nagyon készült erre az estére. Nancy O’Dell újságírónő hónapokkal ezelőtt már botox és hialuronsavas injekciókkal töltette fel ráncait. De a fotó alapján kissé túlzásba vitte a műveletet. Bár ruhájában nagyon csinos, tudván, hogy nemrégen szülte meg első gyermekét negyvenegy évesen.

nancy o'dell

 És van, akinek soha nem sikerül… Kelly Osbourne évek óta a legrosszabbul öltözött díjért verseng és általában meg is nyeri a képzeletbeli kupát. Szegényke már szánalmas, hiszen csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet, mivel filmben nem nyújtott még említésre méltót, mivel nem is színésznő. Életműve az szeleburdi családnak éppen nem mondható The Osbournes valóságshow, melyben a hisztis dívát adta teljes beleéléssel.

kelly osbourne

 És aki csodásan lefogyott, bár pár éve még büszkén hirdette a Szex és New Yorkban Carrie asszisztenseként, nem kell csontkollekciónak lenni, hogy szexin nézzünk ki. Most változtatott a filozófiáján és beállt a csini lányok sorába, még hajhosszabbítást is kért a díjkiosztó előtt. Igazi pláza cica lett így Jennifer Hudsonból. Azért szép ebben kékségben, mint egy sellő.

jennifer hudson