Golden Globe szolíd csillogása

Az idei Golden Globe ruha költeményeit átnézve több dolog jutott az eszembe. A sztárok szépség tanácsadói a természetességet helyezték a központba. Mintha a karcsúság sem lett volna idén annyira fontos. Talán a hollywoodi istenek emberekké akarnak válni, vagy felvállalják azt, hogy ők is emberek.

reese-witherspoon-calvin klein

Reese Witherspoon ezüst flitteres Calvin Klein ruhájában sellőként vonult végig a vörös szőnyegen. Érdekes, hogy évek óta nem hordanak nyakékeket az estélyihez, pedig bizonyára lenne szponzor, aki szívesen kölcsönözné a “dájmondokat”.

amal-alamuddin-armani

George Clooney és gyönyörű felesége Amal Alamuddin Armani-t választották, mivel régi barátság köti össze őket. Amal gyönyörű fekete estélyijét a fehér kesztyűk teszik még érdekesebbé.

colin-firth-livia-vogue-12jan15-pa_b_426x639

Colin Firth ritkán mutatkozik feleségével Liviaval. A Golden Globe-ra elhozta és nyugodt mosolyából látszik, hogy ez egy boldog házasság lehet.

cindy-crawford-versace

Cindy Crawford királykék Versace ruhában villantotta meg formás lábait. De ő sem diétázott túl sokat az eseményre, mégis csodásan mutat a negyvenöt éves szuper modell anyuka.

lana-del-ray-vogue-11jan15-pa_b_426x639

Lana Del Ray-t nemcsak a romantikus zenéje miatt kedvelhetjük. Egy igazi hús-vér nő, aki csodás nőies idomait hangsúlyozandó, pliszírozott, selyem estélyit választott erre az estére.