Cannes smink és haj csodái exkluzív fotókkal

Cannes a filmfesztivál idejére megtelik, de nem hátizsákos turistákkal. Az egy négyzetméterre jutó sztárok száma itt a legmagasabb ezen a héten. Ha nem vagy világsztár és éppen nem hívtak meg idén a filmbemutatóra, ne stresszelj, mert a Mindennapi Nő megszerezte a legjobb smink tippeket, amiket te is bevethetsz, ha végre kisüt idén nyáron a nap. A látvány magáért beszél.

 

amfAR's 20th Annual Cinema Against AIDS - Arrivals

Milla Jovovich fonott haja igazán különleges volt. Természetes  hatású sminkjében még jobban csillogott a vörös szőnyegen.

jane fonda cannes 2013

Jane Fonda még mindig gyönyörű. Mielőtt azonban kilépne a reflektorfénybe szakemberekre bízza magát. A L’OREAL nagyköveteként sminkjét és frizuráját a cég sminkes és fodrász csapata garantálja.

palvin barbi cannes 2013

A mi gyönyörű magyar modellünk, Palvin Barbara is ott volt a jeles eseményen. Útját vakuk kattogása kísérte, de Barbi ehhez már hozzászokott.

julian moore

Julianne Moore is tiszteletét tette Cannes-ban. Érzékeny bőrét a legerősebb napvédőkrémmel kenték óránként. Szerencsére így ép bőrrel megúszta a gálát. Vörös haját UV szűrős hajolajjal vonták be a fodrászok.

eva longoria loreal mindennapi no

Eva Longoria egyenesen Holywoodból röppent át, hogy szépségével emelje a film fesztivál egyébként is magas színvonalát és elleshessük sminkjét. A hatvanas évek stílusát idéző szemhangsúlyos smink igazán jól áll Eva-nak.

'Le Passe' Premiere - The 66th Annual Cannes Film Festival

Megfigyelhetjük Eva Longoria frizuráját hátulról is. Érdekes, hogy saját hajból copfozták össze a fodrászok, nem használták a most annyira divatos ékszernek is beillő hajgumikat.

 

(fotó: L’OREAL)