A Golden Globe csillagok szépség titkai

Már több éve nézem a hollywoodi díjkiosztó gálák tv közvetítéseit. A filmek győzelmét is nyomon követem, és bevallom szeretem, ahogy a világsztárok, mint olimposzi istenek bevonulnak a vörös szőnyegen, majd a vacsoraasztaluknál rosszalkodó diákokká válnak, ahogy telik az este.  Az aktuális divat és szépség trend is azonnal megmutatja magát, a hozzáértőnek.

 

02

 

Hollywoodi hajtrend

Már nem divat a hajlakkal betonná keményített, túlvariált hajkorona, inkább a lazán fésült tincsek kerültek előtérbe. A színekkel is óvatosabban bánnak. Mindenki igyekszik a természetesség látszatát kelteni. Természetesen tudjuk, hogy gondos sztárfodrászok órákig igazgatták ezeket a hanyagul hullámzó frizurákat.
Ahhoz, hogy ilyen selymesen, fényesen csillogó hajuk legyen már hónapokkal ezelőtt tenniük kellett a jól fésült díváknak. Ezt a példát mi földi halandók is követhetjük, hiszen mindenki rászánhat fél órával többet kéthetente a hajmosás után egy gazdag regeneráló hajpakolás felvitelére. Házilag is elkészíthető és boltban is kapható. Ha otthon készíted, akkor egy tojást, olívaolajjal és citrom levével összekeverersz és a nem túl gusztusos löttyöt, a hajadra kened és rajta hagyod húsz percet. Ezután hajat moshatsz. A készen kapható hajpakolásokat is tartsd tíz percig a hajadon, hogy kifejthesse hatását.

Jessica Alba

 Jessica Alba gyönyörű volt ezen az estén. Sikerült jó ruhát kapnia a szponzorától, Oscar de la Renta halvány lazacrózsaszín estélyijét viselte. Haja szinte természetes aranyszőke és a nagy csavarók miatt szép hullámokat kapott.London Addixion Sprax Delight

 

Golden-Globes-2013

 

 

 

Sminktrend a sztároktól

Természetesen gyönyörű vagyok! ez volt az idei Golden Globe díjkiosztó mottója majd minden sztárnak. Megnyugtató látvány, hogy láthattunk ráncokat is az arcokon, már nem botoxoltatják szét magukat a jeles esemény előtt. Egyedül Nicole Kidman szobor arca lógott ki a sorból, de szerintem ő már nem tud mit tenni, elindult a botox lejtőn, ahol nincs megállás. A szemhangsúlyos smink sem volt annyira hangsúlyos. Egy-két műszempilla megremegett, de sokan még a rúzst sem akarták ezen az estén viselni. Azért a barnító krémből fogyott. Sokan kentek a dekoltázsukra és a karjukra, no és a lábvillantás miatt a hosszú combok is kaptak.

01_DOUGLASEYES_EYELASH_01Adele először kapott kimenőt, mióta megszületett a kisbabája. Nagyon boldog volt, hogy máris egy díjjal térhetett haza,  a James Bond film betétdalával a Skyfall-lal nyert, amit mi is hallhattunk a hazai tehetségkutató versenyeken. Adele a biztonságot nyújtó fekete ruhával takarta el magát és a szép szemeit emelte ki. A hatvanas évek stílusában jelent meg ezen az estén.

 

 

salma-hayek

 

Salma Hayek nem téved, ha a megjelenéséről van szó. A negyvenes díva fekete estélyiben pózolt, de arra gondosan ügyelt, hogy ajkai korallpiros rúzsa teljesen összhangban legyen a türkiz köves gyémánt fülbevalóival. Így  érzéki, mediterrán hatást ért el.

MoiLipGlo_14_closed copyEmily-Blunt

Emily Blunt is a természetes sminkelés híve. Bőre hibátlannak tűnik és ez a BB krémnek köszönhető. Korábban erről a krémről már írtam. Nézzük meg Emily szemöldökét, hibátlan ez a forma.

Garnier BB - vilagos borre - HUN_preview