Kalap a nyár slágere! Mered vagy nem vered viselni hétköznap?

Ezen a nyáron kötelező viselet a kalap. Nemcsak nyaraláskor hordhatod, immár a hétköznapokon is ebben járhatsz.

(Fotó: F&F)

 

A bőrgyógyászok örülnek ennek az új trendnek, mert az arcbőröd tökéletesen megvédheted a nap káros UV sugarai ellen.A tömegközlekedéshez lehetőleg ne a széles karimájú kalapot válassz, mert utastársaid nem néznék jó szemmel. A kalapot díszítheted virágokkal, tollakkal és mindennel, ami a te stílusod tükrözi.

Nicole Scherzinger is szívesen viseli ezen a nyáron, amikor nem a fellépéseire megy.

 

 

Ashley Simpsonnak is jó áll a kalap. (fotó: Levi’s)

 

Aki számít vagy akinek a divat jelent valamit, az idén biztosan beszerzett egy vagy akár több trendi fejfedőt (fotó: Levi’s)

A sztárok már ki sem mozdulnak az utcára kalap nélkül.  A fotókat látva,  biztosan többen merik viselni akár hétköznap is ezt kellemes ruhadarabot. És ne feledjük, hogy a múlt században egy hölgynek illetlenség volt fedetlen fővel az utcára lépni. Talán ezért is felejtettük ki sokáig a ruhatárból ezt a kötelező viseletet, mert senki sem szereti, ha muszájból kell hordania valamit. Gondoljunk csak az iskolaköpeny mizériára, ami utólag valjuk be, nem is volt olyan nagy butaság. Bizonyára a korombéliek őriznek valahol egy agyon firkált, kissé megszaggatott iskolaköpenyt. No, de térjünk vissza a kalaphoz. Érdekes, én is begyűjtöttem egy-két édes darabot, de nem merem viselni utcára, mert annyira puccosnak látom a megjelenésem. Változtatni kellene ezen a gondolkodáson, hiszen a kalap valóban öltöztet.

(Fotó: NewYorker)