Az ősz legtrendibb öltözékei

Nem csalódtam a divattervezőkben, mivel már jó előre kifundálták, hogyan bírhatnak rá minket ezen az őszön is ruhatárunk frissítésére. De már hozom is a jó hírt, nem kell a konyhapénzt elsikkasztanunk, hogy lombhulláskor trendik legyünk.

1. Fehér ősz

A fehérrel kezdjük a sort, mivel ennek a színnek eddig ősszel nem sok keresnivalója volt rajtunk, így mielőtt elpakolnánk a nyári fehér ruháinkat, hordjuk még a meleg őszi napokon. A lényeg, hogy majdnem minden kiegészítő is fehér legyen rajtunk. Ez a szín mindenkinek jól áll, így akár örülhetünk is a hírnek.

 

2. Brit forradalom

Az olimpia az angoloknak nem csak turisztikai hírnevet és bevételt hozott. Végigsöpört a világon egy angol trend őrület. Minden eladható, aminek köze van Angliához. A legújabb stílus a “vas lady” fantázia néven fut, és a tipikus angol üzletasszonyt mutatja be kicsit fantáziadúsabban. Akinek megtetszik ez az irány,   klasszikus kosztümjéhez bátran viseljen kalapot, kendőt és vicces brossokat.

 

 

3. Szelíd vadász

Már nemcsak a férfiak privilégiuma a vadászat és a horgászat. Bár nekünk nem muszáj lövöldözni a szegény kis erdei állatokra, elegendő, ha vadásznak öltözünk. Első látásra sportos ez a stílus, így inkább azoknak ajánljuk, akik vonzódnak a férfias viselethez. Lovagló nadrág, steppelt dzseki, kötött pulóver és kockás minta való a városi vadász stílushoz.

 

 

4. Matrix reloaded

A kultusz film trilógia nemcsak a mozi rajongókra volt hatással évekkel ezelőtt. De vajon miért tért vissza újra a kifutókra 2012-ben? Nem annyira logikus, hacsak nem lesz újabb folytatás, amiért érdemes feketébe bújnunk. A stílus lényege a legsötétebb szín, és a bőr, keveredve a lakkal. Inkább nőies elemek jellemzőek a megújult Matrixra, tehát fekete, bőr szoknyás Niobék lephetik el a várost.

 

 

5. Nagyvárosi arisztokrata

 Az elegáns mindig divatos. Idén érezd magad minden nap arisztokratának és öltözz úgy. A stílus névjegye a jó minőségű, márkás ruhák. Mivel a klasszikus szabású kosztümök és komplék mindenkinél megtalálhatók, ezeket a ruháinkat kellene feldobni  gyöngyös bizsuval vagy egy selyem kendővel.

 (Ruha/fotó: New Yorker, Mango, H&M, Estée Lauder, Douglas, Amway)