A nyár legtrendibb öltözetei

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, de a nyárban számomra az a legszebb, hogy percek alatt felöltözhetek és a szép, lenge ruhák között kellemes válogatni. De minden évben jön egy-két divatőrület, hogy vásárolnunk kelljen valami újdonságot.  Aki ügyes, annak nem kell nagy beruházás és pár trükkel megújulhat a ruhatára.

A tengerész stílus soha nem megy ki a divatból! Szükséges alap darabjai a csíkos felső, ami lehet akár feliratos is, a piros, fehér vagy sötétkék nadrág. Az A vonalú szoknyával elegánsabbá teheted a megjelenésed. Az idei divat trükk a sok ékszer. Több, mint amit a jó ízlés diktál, így nem biztos, hogy a nyakadba mered aggatni a fél ékszerdobozod tartalmát, de tudd, hogy megteheted. Ha csak kicsit akarsz feltűnni, akkor ezzel a papagáj brossal dobd fel a zakód.

A 60-as évek stílusa sem mozdul már lassan fél évszázada a divat palettáról. Színeiben a pink, sárga és zöld keveredhet a jó ízlés határain belül és a lakk kiegészítők adják a retro hangulat varázsát. Kánikulában nem a legkellemesebb viselet a lakk. Csak légkondis helységben hordd! Az absztrakt szövetminták is ehhez a stílushoz tartoznak. Természetesen a sminket és a frizurát is igazíthatod az öltözékedhez, de nem kell túlzásba esni, mert a farsang februárban van.

 

Egy maxi ruhája mindenkinek van. A lényeg, hogy ne kövérítsen, mert hiába az “ápoléseltakar” stílus, ha a mell alatt húzott ruha nagy pocakot formál. A hosszú ruhához kötelező egy szép ékszer. Idén a mediterrán vidékről származnak az ékszerek és kiegészítők. Az antik formák még érdekesebbé tehetik az a stílust. Így lehetsz istennő!