5 legötletesebb jelmez nőknek

Egyre divatosabb, hogy baráti társaságok jelmezes mulatságokat rendezzenek a tél búcsúztatására. A nyugodt nyugati országokban egy egész iparág épült a különböző tematikájú partik házilagos megrendezésére. Kaphatók ott lampionok, terítékek, színben , stílusban minden igényt kielégítendő. Talán majd egyszer mi is így élünk. Addig is nézzük, milyen jelmezbe öltözzön az, akit egy jelmezes mulatságra invitálnak.

1. STAR WARS minden mennyiségben

star wars

Mivel a 7. rész nemrég mutatták be, így ez az egyik legaktuálisabb jelmez. Női jelmezek azért korlátozott számban találhatók a filmben, így ha Amidala káprázatos kosztümjét nem is tudjuk megvarratni, de Leila letisztult fehér ruhája és brios formájú frizurája jó választás lehet.

2. Mesehős a gyerek miatt

yjdcba1414071479839

Ha már unásig nézted a Jégvarázs című filmet a gyerekkel, és kivülről fújod a “Letitsznot”, akkor be is öltözhetsz valamelyik szereplőnek. A jópofa Olaf hóember nem a legszexibb választás, de garantált siker.

3. Amerika kapitány nő is lehetne

amerika kapitany nő

Annyira jól kitalált filmes öltözet az Amerika Kapitányé, hogy akár nőiesítheted is. Azért ez a jelmez megköveteli a sportos alkatot és a 170 cm-es magasságot. Mindenképpen feltűnő leszel a partin!

4. Állati jó!

gljpqq1448435316501

Az állatos jelmezek mindig nyerők. Ha el szeretnél rejtőzni a buliban, akkor beöltözhetsz valamilyen cuki állatnak is.Vigyázat, biztosan meleged lesz, így izzadásgátlót is rejts a jelmez alá. Vagy készülj arra is fel, hogy át fogsz öltözni egy kacsatánc ellejtése után.

 

5. Történelmi mindig jöhet

ejkkom1411405541503

Bármelyik korszakot kedvelted az emberiségtörténelméből, farsangi jelmeznek több is kiváló választás. A görög, római vagy középkori női viseletek szépek és romantikusak is. Ha több buliba vagy hivatalos, kezdheted az ókorral és folytathatod a többivel… egészen napjainkig. :)