Felejtsd el a csúnya pattikat! Tippek problémás bőr esetén júl25

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Felejtsd el a csúnya pattikat! Tippek problémás bőr esetén

Szépség témakörben jártos újságíróként, ismerem a legújabb fiatalító módszereket és, ha tehetem, alkalmazom is magamon kisebb nagyobb sikerrel. Bár a szerkesztőségben, ahol egy új magazin elkészülténél szerkesztősködöm, a fiatal kollégák magukkal egy korúnak gondoltak. Ők harmincegy évesek…

Cleanser_in_use_Women_1

Boldogan élhetnék, míg meg nem halok, de itt egy újabb beauty probléma. Tini fiamon előbukkantak a pattanások. Életkori sajátosság, és ez a dolgok rendje, de látom, nagyon zavarja és nem tud mit kezdeni még az új helyzettel. Most azokat a szépészeti tippeket nézegetem, melyek a problémás bőrt érinti.

Több problémát is meg kell oldani egyszerre, így nem könnyű a választás.

Mindez azért lehet, mert a pattanásos, zsíros bőrre ajánlott arcápolók legtöbbje károsítja a bőr természetes lipid rétegét. A mitesszeres vagy aknés bőr kezelése során a legfontosabb, hogy megtaláljuk azokat a termékeket, amelyek a mindennapos használat során sem szárítják vagy irritálják a bőrt, és kialakítsuk egyéni, személyre szabott bőrápolási rutint. Ebben segít az Eucerin®, a bőrápolás szakértője.

Az optimális bőrápolás lépései pattanásos, fénylő bőr esetén:

  1. Az arc tisztítása szárító hatás nélkül. Fontos, hogy a tisztítás után tonikot is használj, mert ezzel fokozhatod az arcbőr friss érzetét és üdeségét.
  2. Használj a bőrállapotnak megfelelő arcápolási terméket. Ha súlyosabb aknés problémád van, akkor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni. Gyógyszeres aknékezelés mellett a bőr kiszárad, ezért a Speciális hidratáló arcápoló FF30 termék ilyen esetekben a megfelelő választás.
  3. A pattanásos, fénylő bőr éjszakai ápolására érdemes kifejezetten erre a bőrtípusra kifejlesztett éjszakai arcápoló terméket választani.
  4. Speciális ápolás: a bőrproblémák elfedésére színezett, bőrnyugtató fedő stift a tökéletes választás.

Alkalmazd következetesen, hosszabb távon a termékeket! Csak így biztosíthatod a bőröd állapotának tartós javulását. Miután kialakítottad a tisztítás és a bőrtípusnak megfelelő ápolás kombinációját, használd a termékeket rendszeresen, naponta kétszer.

Globalposter_Purifyer.indd