Rajzolj képet a karácsonyról!

A Campona idén karácsonykor  az UNICEF-et támogatva jótékonysági rajzpályázatot szervez általános iskolás diákok számára, „Neked milyen az igazi karácsony?” témakörben 2013. november 6-a és december 1-je között.

rajzp

A diákoknak a rajzokon a karácsony témája mellett az UNICEF-et szimbolizáló kék csillagot is meg kell jeleníteniük.

A beérkezett pályaművek közül a 15 legjobb művet egy hírességekből álló zsűri, D. Tóth Kriszta, Vastag Tamás, Kocsis Tibor és Fluor Tomi választja ki. A nyerteseket a szervező e-mailben értesíti. Ezeket a rajzokat a Campona 2013. december 4–e és 8-a között kiállítja, majd a kiválasztott pályaműveket és a hírességek által felajánlott tárgyakat december 8-án, vasárnap egy jótékonysági rendezvény keretében elárverezi, melyen fellépnek a zsűri tagjai is. Az árverésen befolyt pénzösszeggel a bevásárlóközpont az UNICEF munkáját támogatja.

A 15 legjobb pályamű készítői Csodák Palotája belépőt vagy Campona Játszóház belépőt kapnak. A kiválasztott 15 rajzra a Campona Facebook oldalán is lehet majd szavazni, ahol a legtöbb „like”-ot kapott mű készítője közönségdíjban részesül.

A rajzokat bármely technikával (pl. ceruza, zsírkréta, vízfesték, filctoll) el lehet készíteni A3-as méretben, de a rajzon szerepelnie kell az UNICEF-et szimbolizáló kék csillagnak is.

A pályamunkákat az alábbi két cím valamelyikére várják:

Postai úton: Campona Unicef Rajzpályázat, 1519 Budapest, Pf. 431.

(feladási határidő 2013. november 29.)

Személyesen: Campona Bevásárlóközpont Információs pult, 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

A rajzok hátoldalán minden esetben szerepeljen az alkotó neve, kora és a törvényes képviselő neve és elérhetőségei (lakcím, telefonszám, email cím).

A rajzpályázat mellett a Campona pénzadománnyal is támogatja az UNICEF-et, és a bevásárlóközpontban felállított UNICEF karácsonyfa feldíszítésével további adományokat gyűjt a szervezet számára.