Geronimo Stilton már angolt is tanít okt20

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Geronimo Stilton már angolt is tanít

A Geronimo Stilton nálunk olyan, mint másnál Harry Potter. A vicces és könnyed rejtélyekkel teli történeteket élvezettel olvassa mindkét fiam. Jó ötlet, hogy több jópofa kiemelés, vicces betét és kép segíti tovalendíteni a lankadó figyelmet. A mai gyerekek tényleg nehezebben kapnak kedvet az olvasáshoz és a papír alapú művekkel való foglalatossághoz. Ehhez csinál kedvet Geronimo Stilton. Már angol foglalkoztató füzetek is kaphatók, amivel az iskolai angol tudás fejleszthető játékos módon.

És hogy kicsoda Geronimo Stilton? a rejtelyes tiramisu esete

Hát nem ismertek? A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában igencsak híres vagyok ám! Akarjátok tudni, hogy miért? Mert rengeteg mulatságos történetet írtam, amik könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… igazán bajuszemelő történetek, szavamra!
Ezúttal is fantasztikus kalandok várnak rátok, ugyanis készítettem nektek egy igazán extraegeres angolkönyvet, sőt egy egész sorozatot, rengeteg szóval, képpel és játékkal. Meglátjátok, milyen könnyű lesz a nyelvtanulás, rágcsáló becsületszavamra mondom!

My Family – A családom

english_my familyEbből a könyvből megtanulhatjátok bemutatni a családtagjaitokat, megmondani a nevüket, és leírni a külsejüket. A Óriás mamutfenyők völgyében pedig megismerhetitek Patty Spring kedves és barátságos családját!

32 oldal, ára: 950,-Ft
Alexandra Kiadó 2014.

My House – A házam  english_my house

Mit szólnátok ahhoz, ha eljönnétek hozzám? Mindenki a vendégem! Míg megmutatom nektek az otthonomat, szépen megtanuljuk a különböző helyiségek, bútorok és berendezési tárgyak nevét angolul: a foteltől az asztalig, az ágytól a hűtőszekrényig és a kandallótól a könyvespolcig… Természetesen beleshettek Benjamin szobájába is! Mennyi játék van ott!

32 oldal, ára: 950,-Ft
Alexandra Kiadó 2014.

The Days of the Week – A hét napjai  english_the days of the week

Ebben a kötetben Pandorával és Benjaminnal együtt elmehettek az iskolába. Beülhettek velük az órákra, és megismerhetitek Osztályvigyázz Otília tanító nénit. A gyerekekkel együtt megtanuljátok, hogy mondják a hét napjait angolul, sőt, azt is megtudhatjátok, hogy mi Benjamin és Pandora kedvenc tantárgya!

 32 oldal, ára: 950,-Ft
Alexandra Kiadó 2014.

Geronimo Stilton: Harc a hasonmások ellen – Szuperhősök 4.

A szuperhősök nem ismernek lehetetlent!
Végre itt vannak! Szuperhatalmukkal megvédik Cin Cityt a Csatornatöltelékek Bandájától. Legyőzhetetlenek, mert ők a… szuperhősök!
Az antihősök is éppen hárman vannak, és teljesen úgy néznek ki, mint a szuperhősök… csakhogy ők gonoszok, és le akarják rombolni Cin Cityt!
Minderről azonban csupán hőseink szereztek tudomást. A város lakói és a rendőrök azt hiszik, hogy a bűnözők, akik városszerte rémületet keltenek, nem mások, mint Szupercin, Jo-Jo és Magnum. Még szerencse, hogy a szuperhősök nem várt szövetségesekre akadnak.
Alexandra Kiadó 2014.
192 oldal, ára: 1.799,-Ft

harc a hasonmasok ellen_szuperhosok 4

A rejtélyes tiramisu esete

Aznap este egy nagyon különleges rágcsálólánnyal volt találkozóm… Patty Springgel! A randevú helyett azonban úgy esett, hogy Mindenbebele Cincogó barátom belerángatott egy újabb különleges ügybe. A Rágcsáliai Képtárból ellopták “A tiramisu győzelme” című híres képet, és vele együtt szőrén-szálán eltűnt Egér-sziget legjobb restaurátora is… Bizony nem volt egyszerű leleplezni a bűnösöket!

Alexandra Kiadó 2014.
128 oldal, ára: 1.299,-Ft

a rejtelyes tiramisu esete

Szörnyek Cin Cityben

Hatalmas méretű állatok, valódi óriásszörnyek özönlik el Cin City utcáit. A szuperhősök azonnal akcióba lendülnek, és megküzdenek a szörnyetegekkel, ám arról sejtelmük sincs, hogy a megszállók honnan kerültek a városba. Egy óriási szitakötő, egy hatalmas rák és egy gigantikus méretű gyík után a hősök háznyi méretű rágcsálóval találják szembe magukat, és végül arra is fény derül, hogy a szuperhősök igazi ellensége ezúttal is a Csatornatöltelékek Bandája…

Alexandra Könyvkiadó 2014.
145×195 mm, 192 oldal, ára: 1.799,-Ft

szornyek cin cityben_szuperhosok 2.