Erotikus receptek otthonra

Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a hálószobában. Lepd meg a párod egy kellemes estével, próbáld ki, hogy az intim pillanatokat miképpen tudod egészséges nyalánkságokkal feldobni. Olvadjanak a szívek és a kalóriák!

Food-sex-584831

Eper a szexi gyümölcs

Bioeper, ha zamatos klasszikust vetnél be. A testeden elhelyezve, vagy egymást kínálgatva is roppant szexi előjátékot tervezhetsz eperrel. A gyümölcs zamata lehűtve és cukor nélkül még inkább érvényesül. Válassz illatos és lédús bioepret a kalandokhoz!

 

Csokigolyó a köldökbe

Csokigolyó, ha nagyot szeretnél gurítani. A hajlatokba és a köldökbe rejtve is remek finomság. Kösd be a párod szemét és kérd meg, hogy találja meg az összes csokigolyót a testeden, majd közösen ropogtassátok el azokat. A hozzáadott cukor nélkül készülő Cornexi csokigolyóval az egészségetekre is figyelsz, miközben remek mókában lesz részetek!

couple-eating-chocolate

Méz az édesen

Méz, ha ragaszkodsz az elválaszthatatlansághoz. Csak igazán merészeknek ajánlott és némi előkészületet igényel a használata, ha ezzel édesítenéd a közös estét. Ragadd magadhoz a kezdeményezést: csurgathatod szájba, arcra, testre, miközben a méz bőrápolónak sem utolsó. A rengeteg méz közül válassz különlegeset: a repceméz például igazán egyedi és ha marad belőle, jó lesz a reggeli vajas kenyérre is.

 

Habok között

Cukormentes tejszínhab, ha a művészi csábítást kedveled. Őrjítően szexi a testre fújt szöveg, vagy képecske. Elfogyasztása, lenyalogatása párod testéről pedig izgató kaland. A fürdőszobában használva egy közös zuhanyzást is feldobhatsz vele. A cukormentes verzió nem ragad és még a kalóriák miatt sem kell aggódnod.

 

191_x600_feat_sexmovies_satc

Samantha tudja

 

Sushi, ha testre szabnád a távol-keleti harmóniát. Ha igazán kiéhezett rád a párod, várd sushi lakomával. Az ízorgia részeként megismertetheted vele az umamit, vagyis az ötödik alapízt is. A japán konyha könnyű fogásait esztétikusan helyezd el a testeden, mint a bevállalós Samantha a Szex és New York című sorozatban, aki szexi sushi-tálként várta pasiját.