Egy gombóc fagyit a táblára

A Fragola Fagylaltozó vezetősége tavaly elhatározta, hogy minden évben támogat olyan alapítványokat, amelyek szívükhöz közel állnak.

13112623_10153732478203655_1023107249_o-1

Nézzétek meg és próbáljátok ki a Fragola három üzletében az Adománytáblákat a finom fagyi mellé! ( Csévi úton, Kiss János altábornagy utcában és a Pozsonyi úton) Úgy támogathatjátok az alapítványokat, hogy két gombóc fagyiból egy a tölcsérdebe egy pedig az Adománytáblára kerül, Te helyezed fel.  Így minden hónapban közösen gyűjtünk egy – abban a hónapban megjelölt- alapítványnak.
Áprilisban az Autistic Art – Mosoly Otthon alapítvány javára helyeztük fel az adomány-gombócokat.

13148195_10153732477148655_1095368728_o

Minden kampány, gyűjtés, ünnepélyes adomány átadással zárul. Május elején Gryllus Dorka színművésznő ajándékozott meg minket a jelenlétével a Kiss János altábornagy utcában. Ő maga is szívügyének tekinti a jótékonykodást és régóta segíti az Alapítvány munkáját.

Gyertek, segítsünk együtt!

Az Autistic Art – Mosoly Otthon alapítvány részére több mint 250 000 Ft gyűlt össze.

 

Az Autistic Art – Mosoly Otthon Alapítvány célja, hogy a Magyarországon autizmussal élő gyermekek és felnőttek életkörülményeit javítsa. A nonprofit szervezet kiállítások, aukciók szervezésével és dizájntermékek értékesítésével támogat 11 autistáknak kialakított lakóotthont. Az országban egyedül az alapítvány művészeti programja biztosít művészeti foglalkozásokat kortárs művészeti szemlélettel, mely az autista személyek belső világának bemutatását és saját vizuális eszközrendszerük megerősítését támogatja. A művészeti foglalkozásokon születő rajzokat, alkotásokat jótékonysági aukciókon és kiállításokon mutatják be, valamint a kiemelkedő alkotások megjelennek az Autistic Art dizájn divatmárka termékein: így sálakon, noteszeken, pulóvereken, füzeteken, boros címkéken és csokoládékon.

Az együttműködés az alapítvánnyal a jövőben is folytatódik: a Fragola kézműves budapesti üzleteiben elérhetőek lesznek az Autistic Art noteszei, füzetei és a Kockacsokival együttműködésben készült desszertek is.

További információ : www.autisticart.hu     https://www.facebook.com/fragola.fagylaltozo/?fref=ts