5 könyvtipp gyerekeknek karácsonyra dec10

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

5 könyvtipp gyerekeknek karácsonyra

Karácsonykor sokat gondolkodunk, minek örülnének a gyerekek, de nem haszontalan ajándék. A könyvesboltok kínálata évről évre színvonalasabb. A z olvasás újra divatos hobbivá vált a fiatalok körében. Szerencsére a fiaim is megszerették az olvasást, így egy jól megválasztott könyvvel örömet szerezhetünk. Nézzük most az Alexandra Kiadó könyvújdonságait!

 

Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója egy ikerpar titkos naploja_kezdetek(1)

Kezdetek

 

Vajon ki állítja azt, hogy az egypetéjű ikreknek belülről is hasonlítaniuk kellene?
Hát, nem!
Ott van például Feltser Luca, aki színötös tanuló, cserkészetre jár, és sohasem hazudik. És Feltser Zita, akit leginkább csak a csinos ruhák és Nagy Marci smaragdzöld tekintete érdekel.
Ez a könyv az ő titkos, párhuzamos naplójuk, melyet a hetedikes tanév kezdete óta vezetnek: Luca dátumozva és az élményeket pontozva, ahogy kell; Zita pedig csak úgy, ahogy érzi…
Ha hiányzott már, hogy első kézből értesülj a tinik életéről, a suliban és azon túl, akkor neked találták ki ezt a könyvet, amelynek szerzője ugyanúgy tizenhárom éves, mint főhősei, és akikkel együtt fog felnőni a titkos napló további fejezeteiben!
Válaszolj a könyvvel kapcsolatos kérdésekre és nyerj minden hónapban értékes ajándékokat!<www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetDoc?DocID=ikerpar_jatek
2699 Ft

hogolyoBartos Erika: A hógolyó

Új verseskötettel jelentkezik Magyarország egyik legnépszerűbb gyermekkönyvszerzője. Bartos Erika művei gyógyírként hatnak a lélekre. A témák közel állnak a gyerekek gondolatvilágához, a szeretetből fakadó sorok mosolyognak, és valamilyen csoda folytán ez a boldogító érzés átragad az olvasóra is. A versek szemléletesen idézik fel az élet minden pillanatát. A Hógolyó című kötetből megismerhetjük például, hogy milyen az állatok lábnyoma, vagy hogy hogyan születik a boci. Több vers lehetőséget teremt a közös játékra és a kreatív tevékenységekre is, de beszédfejlesztő is kiváló. Az olvasni nem tudó kisgyerekek pedig a szövegeket kísérő rajzok segítségével képolvasással mesélhetik el a szülőknek és a nagyszülőknek a versek sorait.

1999 Ft

 

 Marie Duval – Alain Jost – Carlos Busquets: Közeleg a karácsony… kozeleg a karacsony(2)

Mesék, játékok, receptek decemberre

 

Ebben a színes mesekönyvben öt gyönyörű karácsonyi történetet találsz. Bekukkanthatsz az angyalok konyájába, ahol a karácsonyi sütemények készülnek. Találkozhatsz az erdő mélyén lakó manókkal, akik éppúgy várják a karácsonyt, mint az emberek. Megtudhatod, hogyan segített az öreg papon egy mókus és két egérke, és még sok-sok rejtélyre fény derül.

A könyvben néhány remek ötletet is összegyűjtöttünk, melyek segítségével kidíszítheted az otthonodat, és finomságokat varázsolhatsz az ünnepi asztalra.

 

1.999 Ft

 

 

jatekos fuzet_hoember(1)Játékos füzet: Hóember

Ez a 32 oldalas foglalkoztató füzet kiváló szórakozás a gyerekek számára. Megfigyelést fejlesztő, elgondolkodtató, betűkirakó és logikai játékok követik egymást. Kicsik és nagyok, kövérek és soványak, szépek és csúnyák: rengeteg kis hóember tart veled a szórakoztató feladványok során.

750 Ft

 

Geronimo Stilton Magazin – 2013.
november-december / 6. szám –         geronimo stilton magazin_2013.november-december

Extraegeres ünnepeket!

Brr, itt a hideg, nedves ido. No de legalább a meleg paplanba burkolózva lapozgathatjuk ezt a szép magazint, és rengeteg érdekeset olvashatunk különös gyógymódokról és gyógyítókról, természetben nevelkedett gyermekekrol, jég alatti világról.

1.299,- Ft

Alexandra Kiadó