5 csajos karácsonyi könyv tipp

Az idei karácsonyi szezon nagyon elkényeztet minket a könyvkínálat területén. Most a lányoknak való ínyencségeket böngésztük át. Nekem is nagyon bejönnek ezek a könyvek! Ha ez így folytatódik az ünnepek alatt csak olvasni fogok a fa alatt egy forró csokival a kezemben és beiglivel a számban. De milyen jó program ez!

Rachel Gippetti: Karácsony 2000 matricával – Készülődj együtt a Mikulással és kis manóival

Húzz sapkát, kabátot és kesztyűt, és készülj fel egy kis fagyos mókára az Északi-sarkon!
Van itt ünnepi firka, jeges rejtvény és vidám útkereső, meg még sok-sok minden.
Aztán válassz a 2000 matricából, hogy kiegészítsd a képeket, vagy hogy karácsonyi képeslapjaidat, leveleidet és rajzaidat díszítsd velük!

karacsony 2000 matricaval

Alexandra Kiadó 2015.
2.699,-Ft

Claire Sipi: Pinkabella Babaház – Foglalkoztató könyv és játékkészlet

 

A nevem Pinkabella. Együtt pinkasztikus kalandokban lesz részünk!
Csatlakozz hozzám és a barátaimhoz! Játssz velünk, és rendezd el a kellékeket ebben a pinkasztikus babaházban, aztán hajtsd ki a játéklapot, és rendezz egy pompás pikniket! Ne feledkezz meg a pinkasztikus foglalkoztató könyvről sem, és lásd rózsaszínben a világot!
A készlet tartalma:
– Pinkasztikus foglalkoztató
– Több mint 50 kellék, melyekkel saját történeteket játszhatsz el
– Kihajtható játéklap

pinkabella's babahaz

Alexandra Kiadó 2015.
4.699,-Ft

 

Rachel Gippetti: Pinkabella foglalkoztató könyv – Több mint 150 rajzolós, színezős feladat

Szia, a nevem Pinkabella!
Nagyon szeretek rajzolni, színezni és a barátaimmal játszani. Együtt nap mint nap pinkasztikus kalandokban van részünk! Ebben a szuperizgalmas foglalkoztató könyvben te is velünk tarthatsz.
Rajzolj, színezz, és oldd meg a mókás feladatokat!
Ideje, hogy rózsaszínben lásd a világot!

pinkabella foglalkoztató konyv

Alexandra Kiadó 2015.
2.999,-Ft

 

Matt Haig: Én és az emberek

 

Andrew Martin megoldja a világ legbonyolultabb matematikai rejtélyét. Aztán eltűnik, és a közeli autósztrádán bukkan fel újra. Anyaszült meztelen, és barátságosan leköp minden arra haladót. Ám ez a férfi már nem Martin professzor, hanem egy idegen lény, aki a tudós alakját felvéve azért jött, hogy információkat gyűjtsön és megsemmisítse a képletet, amely veszélybe sodorhatná az univerzum jövőjét. A lény figyel, de nem ért semmit az emberekből. Miért hordanak ruhát, miért alapítanak családot, miért bámulják hétvégenként, ahogy huszonkét férfi kerget egy labdát? De a legfontosabb: mi az a furcsa érzés, amely összeköti az embereket, és amit úgy hívnak: szeretet?
Matt Haig könyve egyszerre humoros sci-fi és szívmelengető mű a világegyetem legnagyobb rejtélyéről, azaz rólunk, emberekről.
“Briliáns módon mutatja meg, hogy mi a szeretet, és mit jelent embernek lenni. Nagyon régóta az egyik legjobb könyv, amit olvastam.” (S. J. Watson, a Mielőtt elalszom című világsikerű könyv szerzője)

en es az emberek

Alexandra Kiadó 2015.
3.499,-Ft

 

A divat – Stílusok és viseletek az ókortól napjainkig

 

Minden kor megteremti a maga divatját.
Legyen egyszerű vagy rafinált, elegáns vagy extravagáns, öltözködésünk elárulja, milyenek vagyunk, hogyan gondolkodunk. A divat című könyv átfogó képet ad az egyes történelmi korszakok divatirányzatairól és stílusjegyeiről.
Ez a gazdagon illusztrált album az ókori Egyiptom fényűző pompájától a Chanel és Dior divatházak klasszikusain át a legújabb világmárkákig kíséri végig a divat alakulását, és megmutatja, mi mindent árul el a divat a különböző korok embereiről.
Így lesz a divat örök – minden nemzedék számára.

a divat_stilusok es viseletek

 

Alexandra Kiadó 2015.
12.999,-Ft