Oszd meg

Üdvözöllek

palasti_martiKedves Látogató,

üdvözöllek a Mindennapi nő oldalán.

Érezd magad otthon nálunk, hiszen rovatainkat úgy alakítottuk, hogy minden téma aktuális és érdekes legyen, egy igazi mindennapi nő számára. Ha te is szívesen időzöl a lakberendezési áruházak függöny és lámpaosztályán, ha a szíved megmelegszik, amikor a kis palántából, amit még márciusban ültettél, júniusban illatos virágok bontják szirmaikat, ha mindennél fontosabb számodra gyermeked egészsége, fejlődése és boldogsága, ha néha tanácstalan vagy, hogy lázcsillapítót vagy antibiotikumot adj neki, ha beteg, ha nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel reggelente, mert a szekrényed tele van divatjamúlt göncökkel, és néha elcsábulsz a plázák csillogó üzleteiben, ha szeretnéd tudni, hogy maradhat a bőröd fiatal, a hajad dús, ha sportolnál, de nincs időd, inkább csak  bűntudatod, ha saláta helyett süteményt eszel, ha idegesít a férjed távkapcsoló birtoklási génje, de azért szereted, mert még mindig jó az illata, vagy éppen másért, ha szívesen felfedeznéd a világot vagy inkább egy hazai gyerekbarát wellness hotelben lógatnád a lábad, ahol végre elolvashatod a hónapok óta várakozó, romantikus, csajos könyved, ha téged is csak annyira érdekel a technika, hogy megtudd, mik az új kütyük, találmányok, melyek megkönnyítik az életed és megrövidítik a konyhában és a takarítással töltött időt, akkor jó helyen jársz és a virtuális barátnőnkké fogadtunk.

Palásti Márta vagyok a Mindennapi nő alapító főszerkesztője. Már több mint tíz éve női lapok fejlesztésével, szerkesztésével, írásával foglalkozom. A 100xszép magazinnál kezdtem újságírói pályafutásom, majd a  Miss Beauty szépségápolással foglalkozó magazint is szerkesztettem. Pár év múlva már a Gyöngy és a Hölgyvilág magazinok főszerkesztőjének találkozhattunk a magazinok oldalain. Gyermekeim is ebben az időszakban születtek, így megtapasztaltam, milyen a munka melletti gyereknevelés, ahogy sokan és most is ebben élem mindennapjaim. Írok a Nők Lapja szépség rovatának, miközben kis PR cégem sikerét kovácsolgatom. Természetesnek tartom, hogy a  rohamléptekben átalakuló fogyasztói szokásainknak, pénztárcánknak, és persze kényelmünknek engedve, egyre többen vagyunk, akik a világhálón böngészve szerezzük be a számunkra érdekes, nekünk fontos friss információkat, híreket. Ezért is gondoltam úgy, hogy a magazinom, azaz magazinunk (mindennapi nő) is legyen online elérhető. Az évek során munkámnak hála, sok remek szakemberrel találkoztam, és rengeteg hasznos információra, tapasztalatra tettem szert, amelyeket be is építettem mindennapjainkba. Mivel többeket a barátomnak is tudhatok, felkértem őket, hogy csatlakozzanak  a Mindennapi nőhöz  és legyenek a szakértői, így ha neked is lesznek kérdéseid, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk.

Ha Te is Mindennapi nő vagy, nem mindennapi gondolatokkal, akkor találsz olvasnivalót ezen az oldalon és ha van ötleted, véleményed az írásokkal kapcsolatban, akkor várom szeretettel.

Palásti Márta

egy mindennapi nő

(1. fotó: Fiala Gábor, 2. fotó: Bácsi Róbert László)