Home Astro Horoszkóp Oroszlán

Oroszlán

írta mindennapino.hu
Oroszlán

Havi horoszkóp

Július 22. – Augusztus 22.
Eleme:
tűz
Szín: Napsárga és aranysárga
Drágakő: rubin, gyémánt,
Szerencsenap: vasárnap
Szerencseszám: 4 és 6
Virág: pünkösdi rózsa, muskátli, napraforgó, babér
Uralkodó bolygó: Nap
Szerelmes: Nyilas, Kos, Mérleg

 

[learn_more caption=”A jegy szülötteinek általános jellemzése”]

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Az élet egy hatalmas színpad, ahol te vagy a rendező és a főszereplő. Akkor érzed jól magad, ha a tekintetek rád szegeződnek, dicsérnek és elismernek. Szereted irányítani, ellenőrzés alatt tartani a dolgokat, ezért nehezedre esik átadni a vezetést Felsőbb énednek és csak ringatózni a sors hullámain.

Ha belevágsz valamibe azt öntudatosan, elsöprő lendülettel teszed, és ha eközben kreatív energiáidat is kiélheted, még a leghétköznapibb tevékenységben is örömödet leled. Az ismétlődést, a rutinokat nem szereted, az elvárásokat, a kötelezettségeket tehernek érzed, kivéve, ha önként vállaltad magadra.

Élvezed a luxust, a finom ételeket, a pazar körülményeket, ami másokkal is nagyvonalúan megosztasz.

Ha tekintélyed vagy büszkeséged csorbát szenved, nehezen hevered ki, évekig hurcolod magaddal a sérelmet.

Szerelem: szenvedélyesség, életvidámság és bőkezűség jellemzi a kapcsolataidat. Szereted érezni és éreztetni, hogy fontos vagy.

Hivatás: azok a területek, ahol kiélheted kreativitásodat, vállalkozó kedvedet, illetve azok a szakterületek, amik a luxussal vannak összefüggésben, mint a menedzser, szervező, rendező, színész, ékszerkereskedő.

Egészség: legérzékenyebb szerved a szíved, és ebből adódóan a vérnyomásodra, vérkeringésedre is érdemes odafigyelned. Törekedj a stresszmentes életre vagy a megfelelő stressz-levezetésre.[/learn_more]

 

.

 

 

 

Horoszkóp az Oroszlán havára (2016.07.22-2016.08.21)

 

Mottó:

“Az emberi élet olyan, mint egy rövidke felvillanás. Úgy kellene élnünk, hogy akármit is csinálunk, szeressük. Ebben a múló életben az ember ostobasága, ha arra kényszerül, hogy olyat tegyen, amit nem szeret – csak azért, hogy szenvedjen.”

(Jamamoto Cunetomo, japán szamuráj és író)

OROSZLÁN

 

 

Az Oroszlán hónap az erőgyűjtés ideje, amikor magunkba fogadjuk a nap simogató fényét-melegét, hogy elraktározzuk azt a sejtjeinkben. Nem véletlen tehát, hogy a legtöbben ilyenkor töltik jól megérdemelt pihenésüket. Az aktivitás és a cselekvés most nem a hétköznapi ténykedésekben, hanem elsősorban a játékosságban és a kreativitásban nyilvánul meg.

Ez a mostani időszak kifejezetten arra ösztönöz bennünket, hogy merjünk a saját vágyaink, indíttatásaink szerint létezni, találjuk meg önmagunkban a nyugalmat, a bizonyosságot. Ennek a felelősségnek a felvállalása nem teher, épp ellenkezőleg! Ha kihúzzuk magunkat és büszkén, egyenes gerinccel nézünk szembe a kihívásokkal, múlik a hátfájás, szűnik a stressz. „Ha tetszik, ha nem, ez vagyok én!”

 

 

Magabiztos, öntudatos hónap vár rád, ami jövőépítés szempontjából előnyös, de a kapcsolataidban a türelmetlenség probléma lehet. Most még kevésbé tűröd az ellentmondást, vagy azt, ha valaki bele akar szólni a dolgaidba. Hirtelen, radikális változások következhetnek be a szokásaidban, kapcsolataidban, vagy akár a világról alkotott felfogásodban, de maradéktalanul vállalni fogod a felelősséget a döntéseidért. Ambícióid miatt még saját magaddal is versenyre kelhetsz, mert nem csupán mások elismerésére, hanem elsősorban saját elégedettségedre törekszel.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

 

 

A weboldal sütiket használ a jobb böngészési élmény miatt. A weboldal megtekintésével elfogadod ezek használatát. Elfogadom Tovább