Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 


Horoszkóp a Vízöntő havára (2016.01.20-2016.02.18)

Mottó:

„Azért olyan nehéz az árral szemben úszni, mert sokan jönnek szembe.”

Henry Ford

 

MÉRLEG

 

A Vízöntő a lázadó energiáját képviseli. Ennek megfelelően erre a hónapra jellemzőek lehetnek a kisebb-nagyobb belső forrongások, kitörésre való hajlandóságok.

Főképp olyan kapcsolati szituációkban lehetünk lázadók, ahol másokkal szemben képviselt szerepeink tovább már nem felelnek meg (megváltozott) személyiségünknek, vagy akadályoznak bennünket a további fejlődésben.

Bárkinek a viselkedését, elvárásait érezhetjük korlátozónak, és ezekre a helyzetekre most még saját magunkat is meglepő módon reagálhatunk. Hirtelen szakítások, felmondások vagy meglehetősen szókimondó viták jellemezhetik az időszakot. Az elfojtott feszültségekkel, a tisztázatlan helyzetekkel sok esetben külső (figyelmeztető) jelzések formájában szembesülhetünk.

 

 

Minden tevékenységedben fontos számodra a meghitt, harmonikus légkör. Ha otthon végzed a munkádat, esetleg háztartásbeli vagy, könnyebb megteremteni magadnak a feltételeket, de egy munkahelyen mások is befolyásolják a körülményeket. Ha olyan környezetben dolgozol, ahol ellenszenves a hangulat vagy olyan munkát végzel, ami nem illik az egyéniségedhez, most komoly megfontolásra késztet: menj vagy maradj. Ha azonban megvan körülötted ez az otthonosság, szívvel-lélekkel veted bele magad a tennivalókba.