Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

Horoszkóp a Mérleg havára (2014.09.23 – 2014.10.22)

mottó: „Hogy szerelmes leszel, az nem választás kérdése, viszont, hogy szerelemben éljél, az már az.” (Ismeretlen)

MÉRLEG

Néhány általános gondolat:
A Mérleg időszaka elsősorban a kapcsolatokról és a döntésekről szól. Ha vannak rendezésre váró kapcsolatok az életünkben, nem érdemes tovább halogatni. Ahhoz, hogy új fejezeteket nyithassunk (ha szeretnénk), a régieket le kellene tisztázni és le kellene zárni.
Érdemes azokra a helyzetekre fókuszálni, ahol valamilyen formában megjelenik a függőség, a bűntudat, az áldozat, a zavarodottság. A döntéshozatal mégis nehéz, úgy érezhetjük, hogy nincs elég erőnk hozzá vagy nem látunk tisztán. Október 5-től a helyzet megváltozik, ha mi nem tesszük meg a kezdő lépéseket, lehet, hogy a körülmények fognak kényszerítenek rá.
Régi (akár lezártnak hitt) kapcsolatok is előkerülhetnek ebben a hónapban.

Míg a többi jegynek a Mérleg időszakban a döntéshozatal komoly kihívást jelenthet, addig neked ez most meglepően jól megy. Sokkal magabiztosabb, határozottabb és céltudatosabb vagy, mint általában. Lehet, hogy még te magad is meglepődsz ezen? Ne hagyd, hogy te magad bizonytalanítsd el saját magadat!
Az elmúlt időszakban sokat fáradoztál azon, hogy az életedben a pozitív változások következzenek, a hitnek, a kitartásnak, minden befektetett munkának lassan beérik a gyümölcse. A hitpróba most az, mennyire tudod ezeket az eredményeket elfogadni.
Boldog születésnapot!

 468 ad