Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 

Horoszkóp a Halak havára (2015.02.19 – 2015.03.19)

 

Mottó: “Az életünk gyöngysor. Minden nap és minden óra egy-egy gyöngy rajta. Ha nem ragyog külön-külön mindegyik, vacak lesz az életed. Azt várni, hogy a holnap vagy a holnapután megváltja a jelenedet, hamis reménység és önbecsapás. Mert holnapután már újra várod a holnapot, és holnap a jövő hónapot és évet – ha nem tudsz teljes szívvel és lélekkel jelen lenni, soha nem jön el a beteljesülés. AZ ‘AKKOR’ MOST VAN! Hidd el!” (Müller Péter)

 

 

MÉRLEG

 

Néhány általános gondolat:

Az elmúlt hónap(ok) lassú, nehézkes, visszahúzó energiái után most új lendületet kapunk. Mély és intenzív folyamatok zajlanak körülöttünk és bennünk is, amik látványos és váratlan fordulatokat hozhatnak. Régóta halogatott döntéseket hozhatunk meg vagy gordiuszi problémákat szüntethetünk meg egyetlen, gyors vágással (felismeréssel).

Itt az idő lemerült fizikai állapotunk feltöltésének is. Bár a szép idő és a közeledő tavasz hatására ez könnyen megy, nem árt odafigyelni a táplálkozásra, mozgásra. Spirituális energiáink is „csúcsra járnak”, érdemes hallgatni a megérzésekre, követni az inspirációkat. Hagyjuk magunkat ezáltal „vezetni”, de aktívan cselekedjünk is.

 

 

A tavasz változást hozó szele meg-megérint. Lehet, hogy még csak a vágy érlelődik benned és a kivitelezés még várat magára, de egyre inkább érezheted, hogy valami mást, többet szeretnél. Felpezsdülni, kitörni, szórakozni, jól érezni, megvalósítani magad.

Főleg, ha a téli időszak alatt csak a munka és az otthon ülés rutinjában éltél. Kapcsolódj ki a barátaiddal, keress magadnak minél több, örömet adó elfoglaltságot. Ha pedig a kreatív alkotókedv ragad magával, ne állj ellen neki. Nem kell feltétlenül magas művészetre törekedni, a lakás csinosítása, a természet fotózása is tökéletes!


 468 ad