Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 

Horoszkóp a Bika havára (2015.04.20 – 2015.05.20)

 

Mottó: „El kell gondolkodnunk azon, miért ragaszkodunk annyira az elvárásainkhoz? Az elvárt csak szilárdan tart minket. Egy helyben. Mozdulatlanul. A várt csak a kezdet. A váratlan az, ami megváltoztatja az életünket!” (Grace klinika című film)

MÉRLEG

Néhány általános gondolat:

A Bika hónap legtöbbször lassú és nehézkes, most azonban inkább szélsőséges lesz. Bizonyos dolgok túl hirtelen történnek, míg mások csigasebességgel vonszolják magukat előre.

Az időszak két legfontosabb témája az önértékelés és az anyagiakhoz való viszonyulás. Ezek a dolgok szorosan összefüggnek, így ha a pénzügyi helyzetünkön szeretnénk javítani, először érdemes az értékrendünket felülvizsgálni. Mik azok a dolgok, kapcsolatok, helyzetek, amik valóban építőek és értékesek.

Május 1-jétől a kommunikáció is jelentős szerepet kap az életünkben, rengeteg téves elképzelést, félreértést is tisztázhatunk.

A harmonikus otthon megteremtésének vágya jellemzi az időszakot. Szívesen ötletelgetsz azon, hogyan tehetnéd meghittebbé a környezetedet, de közös családi programok tervezgetése is kitűnő időöltés. Hogy meg is valósuljon mindez, fontos, hogy benned megteremtődjön az egyensúly. Hiszen a békesség nem egy új kanapén vagy egy nyaraláson, hanem a benned lévő érzéseken múlik.

Önértékelési gyakorlat: keresd meg életedben azokat a momentumokat, amik leginkább örömet okoznak neked testi-, illetve anyagi élvezetek szintjén. Át tudod adni magad ezeknek gátlásoktól és túlzásoktól mentesen? Mennyire vagy szeretetteljes önmagaddal?


 468 ad