Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

Ha a Mérleg jegyében születtél:

A szépérzék és a jó ízlés találkozik benned, és ez az életed minden területén megmutatkozik. A harmónia, az egyensúly a legfontosabb a számodra, akár a megjelenésedről, a munkádról vagy a kapcsolataidról legyen szó.

A másik ember olyan neked, mint egy tükör, rajta keresztül önmagadat látod, ezért hangol le nagyon minden negatív kritika vagy kellemetlen megjegyzés.

Diplomatikus, udvarias és tapintatos vagy, az agresszivitással, a harcias természettel nem tudsz mit kezdeni. Minden helyzetet próbálsz úgy igazítani, hogy minden résztvevőnek jó legyen. Ezért mondanak gyakran döntésképtelennek, mert pillanatról pillanatra mérlegelsz és folyamatosan igazodsz a másikhoz.

Szerelem: könnyen kötsz ismeretséget, nem is nagyon tudod elképzelni az életet egyedül. Ezért inkább minden helyzetben kompromisszumokra törekszel és a saját érdekeidet háttérbe szorítod.

Hivatás: azok a területek, ahol kibontakoztathatod művészi adottságaidat, szépérzékedet és harmóniateremtő képességedet, mint a divat, lakberendezés, zene, tánc, kozmetika, de a diplomatikusságodat is remekül hasznosíthatod.

Egészség: legérzékenyebb szerved a veséd, ami az élet áramlásával és a kapcsolatokkal van összefüggésben. Fontos a kellő mennyiségű víz fogyasztása, az alkohol, a koffein és az erős gyógyszerek mérsékelése.

Horoszkóp az Oroszlán havára (2014.07.22 – 2014.08.22)

mottó: „Bárhová is mégy, teljes szívvel menj” (Konfuciusz)

MÉRLEG
Néhány általános gondolat:
Az Oroszlán hónapja meglehetősen erős energiákkal indul, amit túlzott feszültség, kimerültség, figyelmetlenség kísérhet. Ez az időszak a július 27-i újholddal tetőzik, és lassan, fokozatosan, enyhül csak. Figyeljünk jobban magunkra és az aktív hétköznapokon is iktassunk be pihenést. A sport jó feszültséglevezető, de kerüljük most a megerőltetést. Kapcsolatainkban első indulat helyett próbáljunk meg türelmesen és belátóan viselkedni – mások is épp olyan feszültek lehetnek, mint mi.
Ez az időszak arra a legalkalmasabb, hogy foglalkozzunk egy kicsit önbizalmunk kérdésével.

Ha az elmúlt időszakban mindent megtettél önmagad érdekében, akkor most nincs más dolgod, mint várni, hogy az elindított folyamatok maguktól alakuljanak és végül  beérjenek. Elképzeléseid megvalósulnak, de még egy kis idő kell hozzá. Ám a halogatásnak, a konfliktuskerülésnek is meg lehet a következménye: összecsaphatnak fejed felett a hullámok. Ebben az esetben tedd félre a határozatlanságot, szedd össze magad, és cselekedj! Utólag nem is fogod érteni, mire vártál ilyen sokáig.

 468 ad