Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

Horoszkóp a Skorpió havára (2014.10.23 – 2014.11.21)

mottó: „Egyszerűen el kell határozni, hogy az iránytű, amivel kijelöljük, merre menjünk, az ne a félelem legyen. Ne kelljen már menekülni. El kell kezdeni az iránytűt a vággyal összekötni! Azt csinálom, amit akarok, és nem tart vissza a félelem.” (Feldmár András)

MÉRLEG

Néhány általános gondolat:
A Skorpió hónap meglehetősen mozgalmas lesz: átalakító erejű élményeket, felrázó felismeréseket hozhat. Egész időszakban érzékelhetjük, hogy minden döntésünknek, szavunknak „súlya” és következménye van, ezért érdemes figyelni arra, hogy mit mondunk, mit cselekszünk. Sok dolog, amit hónapokkal ezelőtt elindítottunk most érik be, most válik kézzel fogható valósággá.
Mindezt felfokozott érzelmi állapotok kísérik, ne lepődjünk meg, ha sokkal szenvedélyesebben reagálunk bizonyos helyzetekben.
Produktív időszakot is jeleznek a csillagok: megfontoltsággal, céltudatossággal, az energiák fókuszálásával még a legnagyobb ellenállással szemben is véghez vihetjük azt, amit elterveztünk.

Nagyon sok mély, emberi emócióval találkozhatsz ebben az időszakban. Nem rejtőzhetsz el ezek elől, kénytelen leszel szembenézni akkor is, ha szenvedésről, fájdalomról vagy félelmekről van szó.
Lehet, hogy benned vannak ezek az érzések, de lehetséges, hogy másokon keresztül szembesülsz velük, a fontos, hogy rajtuk keresztül lépsz kapcsolatba a külvilággal. Kell egy társ, egy tanítómester, aki a bölcsességet képviseli, és kiáll mások mellett az élet nehéz pillanataiban is. Válhatsz te is segítővé, hűséges hallgatósággá, de akár neked is szükséged lehet objektív meglátásokra. Az egymásra fordított őszinte figyelem gyógyító erejű.

 468 ad