Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

Ha a Mérleg jegyében születtél:

A szépérzék és a jó ízlés találkozik benned, és ez az életed minden területén megmutatkozik. A harmónia, az egyensúly a legfontosabb a számodra, akár a megjelenésedről, a munkádról vagy a kapcsolataidról legyen szó.

A másik ember olyan neked, mint egy tükör, rajta keresztül önmagadat látod, ezért hangol le nagyon minden negatív kritika vagy kellemetlen megjegyzés.

Diplomatikus, udvarias és tapintatos vagy, az agresszivitással, a harcias természettel nem tudsz mit kezdeni. Minden helyzetet próbálsz úgy igazítani, hogy minden résztvevőnek jó legyen. Ezért mondanak gyakran döntésképtelennek, mert pillanatról pillanatra mérlegelsz és folyamatosan igazodsz a másikhoz.

Szerelem: könnyen kötsz ismeretséget, nem is nagyon tudod elképzelni az életet egyedül. Ezért inkább minden helyzetben kompromisszumokra törekszel és a saját érdekeidet háttérbe szorítod.

Hivatás: azok a területek, ahol kibontakoztathatod művészi adottságaidat, szépérzékedet és harmóniateremtő képességedet, mint a divat, lakberendezés, zene, tánc, kozmetika, de a diplomatikusságodat is remekül hasznosíthatod.

Egészség: legérzékenyebb szerved a veséd, ami az élet áramlásával és a kapcsolatokkal van összefüggésben. Fontos a kellő mennyiségű víz fogyasztása, az alkohol, a koffein és az erős gyógyszerek mérsékelése.

Horoszkóp a Kos havára (2014.03.20-2014.04.19)

 

mottó:

„A Nemes Harc a csatamezőkről áttevődött önmagunkba.

A Nemes Harc az, amit álmaink nevében vívunk.”

- Paulo Coelho: A zarándoklat -

 

 

MÉRLEG

Pénzügyekben, ebben a hónapban, nem ismersz kudarcot. Ha az egzisztenciád megteremtése kerül fókuszba, sokkal gyakorlatiasabb, céltudatosabb, határozottabb és elszántabb vagy, mint általában.

Sőt, ha szükséges, konfliktusokat, vitás helyzeteket is felvállalsz akaratod érvényesítése érdekében. Ennek a fellépésnek meg lesz a kézzel fogható, realizálható eredménye, de fontos, hogy közben ne ess át a ló túloldalára.

Ellazultan, az élet örömeit élvezve a hétköznapokban is felfedezheted a szépséget, a bőséget.

 

 468 ad