Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 


Horoszkóp az Ikrek havára (2015.05.21-2015.06.20)

 

Mottó: „A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak – amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.” (Stephen King)

 

 

MÉRLEG

 

Néhány általános gondolat:

A dinamikus, sőt szélsőséges energiák ebben a hónapban is folytatódnak – vitás helyzetek, félreértések, meg nem értések, belső ellentmondások formájában találkozhatunk velük. Az Ikrek időszaka a kommunikáció és a kapcsolatok hónapja, így még inkább érthető, miért is erősödnek fel ezek a szituációk.

Ezek a helyzetek nem csak azért alakulnak ki, hogy minket bosszantsanak. Érdemes lenne olykor megállni egy-egy pillanatra és végiggondolni, miért is keveredünk állandóan hasonló (vagy ugyanolyan) beszélgetésekbe, párkapcsolatokba, élethelyzetekbe.

Lássuk csillagjegyenként mire érdemes különösképpen figyelnünk!

 

Az állandó hadakozás is éppúgy megrekedést okozhat életünkben, mint a folyamatos halogatás. Lehet, hogy nálad ez az utóbbi a jellemzőbb? Nézd meg, hogy azoknál a szituációknál, ahol lépned kéne, valóban türelemről és alapos megfontolásról van-e szó vagy a döntés és a cselekvés elodázásáról. Keresd azokat a helyzeteket, meglátásokat, amik segítenek kimozdulni ebből a passzív állapotból. Akár viták árán is.

Megerősítés: „A hasonló nyugalomban hagy minket, de az ellentmondás produktívvá tesz.”

 468 ad