Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

Horoszkóp a Nyilas havára (2014.11.22 – 2014.12.21)

mottó: „A világ, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” (Albert Einstein)

MÉRLEG

Néhány általános gondolat:
A Nyilas hónap az elképzeléseinkkel, a jövőterveinkkel szembesít.
Ha nem a megfelelő irányba haladunk, itt az idő a korrekcióra, az újratervezésre. Ez megmutatkozhat belső ellentmondásokban, de feszült, kényelmetlen helyzetekben is találhatjuk magunkat, aminek hatására kénytelenek leszünk elgondolkodni, mit és hogyan szeretnénk a továbbiakban.
Más részről, ha munkálkodunk már egy ideje ezen a kérdésen, és energiát fektettünk az önismeretebe, az ötleteinkbe, megszabadultunk néhány korlátozó tényezőtől, a dolgaink lassacskán beérnek. Még nem biztos, hogy ez a valóra válás folyamata, de ígéretes lehetőségek körvonalazódnak. Ha így van, merj örülni az eredményeidnek, add át magad a bizakodásnak, a jó érzéseknek, mert ha benne tudsz maradni ennek az oldott, befogadó hangulatnak az áramlatában, az összhang álmaid és a valóság közt lassan összeér.

Ahol valódi cselekvésre, helytállásra van szükséged, ott ne lavírozz el a problémák megoldása felett. Ez most nem a „megúszás” időszaka. Még akkor is, ha megerőltetőnek, kellemetlennek érzed ezeknek a helyzeteknek a felvállalását, hosszú távon jobban jársz, ha most tisztázod őket.
A legtöbb belső feszültség a halogatásból, a lustaságból és nem a tényleges konfrontációból keletkezik.
Fontos, hogy közben folyamatosan feltölts magad a hétköznapi örömökből, jó érzésekből, de igazán ezeknek is csak akkor tudod átadni magad, ha már minden más egyebet rendbe tettél.

 

 468 ad