Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

Horoszkóp a Szűz havára (2014.08.23 – 2014.09.22)

mottó: „Az ember nemcsak végig-cselekszi, végig-beszéli és végighallgatja az életet, hanem végig-álmodja is. Mindennek alján gomolyog az álom. S ez éppen úgy élet, mint a cselekvő, a beszélő, a hallgató valóság.” (Márai Sándor)

MÉRLEG

Néhány általános gondolat:
A Szűz hónapja rengeteg kisebb-nagyobb horderejű változást hozhat az életünkbe. Elsődlegesen érintett területek a munka, a hétköznapok rendje és az egészség, de lényegében a mindennapi dolgaink átgondolása és átértékelése a legfontosabb.
Az időszak közepéig érezhető a Vénusz-Mars közötti feszültség, ami szenvedélyesebbé, indulatosabbá tehet bennünket, drámaibbá a kapcsolatainkat. Ahogy érzelmeink oldódnak kissé, máris a gondolkodásunk válik zaklatottabbá.
Ez egy reorganizáló időszak, sokak esetben az énkép és az önértékelés változásának folyamata zajlik. A tiszta, világos beszéd, az őszinte kommunikáció sokat segíthet, hogy félreértések, sértődések nélkül teljen el ez az időszak.

Fordíts egy kis figyelmet a pénzügyeidre, mert most ha költekezésről van szó, inkább a szívedre és nem a megfontoltságra hallgatsz. Nehezen tudsz ellenállni egy szép új táskának, ruhának, esetleg ékszernek, de jótékonysági szervezeteknek vagy a rászorulóknak is szívesen adakozol. Előbbi kellemes, utóbbi pedig nemes dolog, de vedd figyelembe saját erőforrásaidat, lehetőségeidet, és ne lépd túl a kereteidet.
Kényeztetésre, odafigyelésre vágysz a párkapcsolatban is, egyedülállóként intenzívebben keresed a szerelmet.

 468 ad