Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 

Horoszkóp a Kos havára (2015.03.20 – 2015.04.19)

 

Mottó: “Nemcsak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit nem teszünk meg.” (Lao-ce)

 

 

MÉRLEG

 

Néhány általános gondolat:

Március 20-án egy teljes napfogyatkozást követően lépünk be a csillagászati tavaszba. A Kos hónap mindig a születésről, a kezdetekről szól, ráadásul a jelenlegi égi energiák minden oldalról támogatják bennünk az ilyen jellegű elhatározásokat: elérkezett az ideje a gyökeres és hosszú távra kiható változásoknak!

Ehhez azonban nem elég álmodozni, arra egy teljes Halak hónap állt a rendelkezésünkre! A Kosban valódi elhatározások, felelősségteljes döntések, intenzív belső- és aktív külső munka szükséges. A teljes odaadásért, a szívvel-lélekkel végzett dolgokét cserébe viszonylagosan gyors, kézzel fogható és sikeres eredményekre számíthatunk. Egy ízig-vérig Kos ezt így mondaná: Utánam!

 

 

Kapcsolataidban váratlan fordulatokat hozhat ez a hónap. Hogy milyen irányút, az meglehetősen kiszámíthatatlan: konfrontációk, új ismeretségek, hosszú távú elköteleződések, hirtelen szakítások és összeveszések vegyesen fordulhatnak elő.

Ezek a változásokat megélheted aktívan, mint az események kiváltója, de passzív „elszenvedője” is lehetsz mindennek. Vagyis akkor jársz a legjobban, ha kézbe veszed az irányítást.

Tetszik valaki? Menj, és elegyedj szóba vele. Zűrök vannak a magánéletedben? Ne halogasd tovább, üljetek le megbeszélni, hogyan tovább.

 468 ad