Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 


Horoszkóp a Rák havára (2015.06.21-2015.07.22)

 

Mottó: „A legfontosabb üzenet a családunk köréből nem az, amit szavakkal mondtak el, hanem amit beszéd nélkül is megérezhettünk: az, ahogyan az élethez viszonyulnak.”

(Pál Ferenc)

 

 

MÉRLEG

 

Néhány általános gondolat:

Az elmúlt hónapok feszített tempójú rohanása kissé lassulni fog, ám a hullámok még mindig nem csitulnak. A háborgó külső események helyett most inkább belülről kavarnak fel bennünket. Az elkövetkezendő időszak sokkal szeszélyesebbé, érzékenyebbé és elgondolkodóbbá tehet bennünket.

A Rák hónap a legszorosabb emberi kapcsolatok érzelmi oldaláról szól, így nem véletlenen, hogy a család, a párkapcsolat és a gyerekvállalás témakörei nagyobb hangsúlyt kaphatnak. Érdemes egy picit tudatosan is foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mennyire érezzük otthonosan, a „helyünkön” magunkat a világban. Jól fontoljuk meg a választ, mert most hosszú távú hatásokról, célokról és élettervekről dönthetünk!

 

Az összes csillagjegy közül talán téged foglalkoztat leginkább, hogy mennyire vagy hű önmagadhoz, az elképzeléseidhez, mennyire éled a saját életedet. Bármilyen hamis képnek vagy elvárásoknak igyekszel megfelelni, az előbb-utóbb megbosszulja magát. Kritikus szemmel pillants magadra, hogy azon az úton jársz-e, ami valóban előbbre visz. Mindegy, hogy milyen oldalról közelíted a kérdést: párkapcsolat, család vagy hivatás, a lényeg, hogy saját magadat lásd visszatükröződni ezekben. Nagyon produktív energiák vannak, hatékony segítség lehet ez az időszak az esetleges korrekcióra.


 468 ad