Oszd meg

Mérleg

Havi horoszkóp

Szeptember 22. – Október 22.
Eleme:
levegő
Szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Drágakő: opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz

A jegy szülötteinek általános jellemzése

Ha a Mérleg jegyében születtél:

A szépérzék és a jó ízlés találkozik benned, és ez az életed minden területén megmutatkozik. A harmónia, az egyensúly a legfontosabb a számodra, akár a megjelenésedről, a munkádról vagy a kapcsolataidról legyen szó.

A másik ember olyan neked, mint egy tükör, rajta keresztül önmagadat látod, ezért hangol le nagyon minden negatív kritika vagy kellemetlen megjegyzés.

Diplomatikus, udvarias és tapintatos vagy, az agresszivitással, a harcias természettel nem tudsz mit kezdeni. Minden helyzetet próbálsz úgy igazítani, hogy minden résztvevőnek jó legyen. Ezért mondanak gyakran döntésképtelennek, mert pillanatról pillanatra mérlegelsz és folyamatosan igazodsz a másikhoz.

Szerelem: könnyen kötsz ismeretséget, nem is nagyon tudod elképzelni az életet egyedül. Ezért inkább minden helyzetben kompromisszumokra törekszel és a saját érdekeidet háttérbe szorítod.

Hivatás: azok a területek, ahol kibontakoztathatod művészi adottságaidat, szépérzékedet és harmóniateremtő képességedet, mint a divat, lakberendezés, zene, tánc, kozmetika, de a diplomatikusságodat is remekül hasznosíthatod.

Egészség: legérzékenyebb szerved a veséd, ami az élet áramlásával és a kapcsolatokkal van összefüggésben. Fontos a kellő mennyiségű víz fogyasztása, az alkohol, a koffein és az erős gyógyszerek mérsékelése.

Horoszkóp a Rák havára (2014.06.21 – 2014.07.21)

mottó: „Boldogok, akik figyelnek mások hívására anélkül, hogy nélkülözhetetlennek hinnék magukat, mert ők az öröm magvetői.” – Gyökössy Endre

MÉRLEG
Néhány általános gondolat:
Ebben a hónapban az érzelmi kérdések kerülnek előtérbe. Olyan helyzetekkel találhatjuk szembe magunkat, ahol fel kell tenni magunknak a kérdést: „Mi jelenti számomra a valódi örömöt, az érzelmi kiteljesedést?” Erre a választ önmagunkban találjuk, kövessük hát a megérzéseinket, az álmainkat, az intuíciónkat. Hagyjuk, hogy a szívünk vezessen!

Még egy kicsit össze kell szedni magad! Olyan akadályok, helyzetek, félelmek, régi kapcsolatok, kihívások bukkanhatnak fel ismét az életedben, amiről azt gondoltad, már véglegesen megszabadultál. Ha úgy érzed belefáradtál, belefásultál, akkor se add fel. Ha egyszer már sikerült velük szemben helytállnod, most is menni fog. Az ilyen nehézségek legyőzése erősebbé tesz és formálja a jellemed. Elsősorban a határozott döntéshozatal és véleménynyilvánítás területén.

 468 ad