Oszd meg

Halak

Havi horoszkóp

(FEBRUÁR 18- MÁRCIUS 21)

Eleme:víz
Szín:
világoskék, ibolya, zöld
Szerencsenap: hétfő, péntek
Szerencseköve: korall, ametiszt
Szerencseszám: 4 és 6
Virág: jázmin, pálma,
Uralkodó bolygó: Jupiter és a Neptunusz
Szerelmes: Szűz, Skorpió

 

 

A jegy szülötteinek általános jellemzése

 

 

 

 

Horoszkóp az Oroszlán havára (2016.07.22-2016.08.21)

 

Mottó:

“Az emberi élet olyan, mint egy rövidke felvillanás. Úgy kellene élnünk, hogy akármit is csinálunk, szeressük. Ebben a múló életben az ember ostobasága, ha arra kényszerül, hogy olyat tegyen, amit nem szeret – csak azért, hogy szenvedjen.”

(Jamamoto Cunetomo, japán szamuráj és író)

 

HALAK

 

 

Az Oroszlán hónap az erőgyűjtés ideje, amikor magunkba fogadjuk a nap simogató fényét-melegét, hogy elraktározzuk azt a sejtjeinkben. Nem véletlen tehát, hogy a legtöbben ilyenkor töltik jól megérdemelt pihenésüket. Az aktivitás és a cselekvés most nem a hétköznapi ténykedésekben, hanem elsősorban a játékosságban és a kreativitásban nyilvánul meg.

Ez a mostani időszak kifejezetten arra ösztönöz bennünket, hogy merjünk a saját vágyaink, indíttatásaink szerint létezni, találjuk meg önmagunkban a nyugalmat, a bizonyosságot. Ennek a felelősségnek a felvállalása nem teher, épp ellenkezőleg! Ha kihúzzuk magunkat és büszkén, egyenes gerinccel nézünk szembe a kihívásokkal, múlik a hátfájás, szűnik a stressz. „Ha tetszik, ha nem, ez vagyok én!”

 

 

Ebben a hónapban különösen fontos lehet számodra a rend és a rendszeresség, mégis valaki – vagy a körülmények – folyamatosan felülírják az elhatározásaidat. A kritikusság, a szőrszálhasogatás helyett legyél inkább nyitott és rugalmas a változásokra. Minél merevebben ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál inkább kicsúszik a kezedből az irányítás. Hosszú távú tervek helyett inkább folyamatosan alkalmazkodj az adott szituációhoz. Nyaralásnál, munkában is a legjobb taktika: együtt haladni az élet áramlatával.