Sminkelj a horoszkópod szerint!

Asztrológusunk szeret sminkelni. Megvizsgálta hát, miért éppen a szempillaspirál a kedvence. Szerinte az asztrológiában a megjelenést a napjegy mellett az aszcendens is befolyásolja, az ízlést, a szépérzéket és a stílust pedig a Vénusz helyzete határozza meg.

Kos   Avon rúzs mindennapino.huluxe rose temptation

Hétköznapokban a Kos nem igazán szereti festeni magát, legfeljebb egy gyors és természetes smink fér bele. Alkalmakkor azonban szereti kihangsúlyozni vadabb és dögösebb énjét, ilyenkor a vörös rúzs vagy a hasonló szenvedélyes kiegészítők nélkülözhetetlenek.

Híres Kosok, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Sarah Jessica Parker, Kristen Stewart, Emma Watson

Bika   true_match_powder

A Bika vénuszi természeténél fogva szereti az esztétikumot, ebből fakadóan pedig fontosnak tartja a szépségápolást. Mindennapokban a föld-színek élveznek előnyt nála, azonban a dús, érzéki ajkait érdemes mindig, legalább egy kis szájfénnyel kiemelni.

Híres Bikák, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Penelopé Cruz, Megan Fox, Andie MacDowell

Ikrek     FALSE LASH WINGS-small

Az Ikrek kozmetikában is szereti a változatosságot. Sminkben a légies, könnyed árnyalatokat kedveli, de az élénkebb, vidám színeket is bátran bevállalja. Kedveli a szemét szempillafestékkel kiemelni, de nem a drámai hatás kedvvért, hanem a bájos-játékos tekintet eléréséért.

Híres Ikrek, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Angelina Jolie, Natalie Portman, Nicole Kidman

Rák   bronzarcpír estee lauder mindennapino.hu

A Rákok sminkben is a romantika hívei, ezért elsősorban a pasztelles árnyalatokat favorizálják, az arcukat pedig egy kis halvány árnyalattal színezik. Érdemes alapozót és arcpirosítót használniuk, mert ezek segítségével az arc vonalait alakíthatják markánsabbá vagy épp lágyabbá.

Híres Rákok, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Liv Tyler, Diane Kruger, Eva Green

Oroszlán  F&F szemceruza mindennapino.hu

Az Oroszlánok sminkje elsősorban a szem kihangsúlyozásáról ismerhető fel, a cicás szem-kihúzást egyenesen nekik találták fel. Színekből az aranyos, bronzos selymesen csillogó árnyalatokat kedvelik, ami az arcon egy kis bronzosító segítségével jelenhet meg.

Híres Oroszlánok, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Jennifer Lopez, Kate Beckinsale, Hilary Swank

Szűz  szájfény Isadora mindennapino.hu

A Szüzek a hétköznapokban kizárólag a finom, visszafogott és natúr sminket kedvelik. A tartós szempillafesték nekik tényleg hosszú távon megmarad, ezért érdemes alkalmazni, mert a sminkelés java részét ezzel megoldották. Ajkuk vonalát érdemes egy kis szájfénnyel lágyabbá varázsolni.

Híres Szüzek, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Cameron Diaz, Salma Hayek, Beyonce

Mérleg   szemfesték tégelyben L'Oreal mindennapino.hu

A Mérleg hölgyek a kozmetikában is követik a trendeket, tudatosan használják a sminket, ritkán látni őket anélkül. Rafinált technikával képesek egyszer kislányossá, máskor érzékivé varázsolni magukat. Színekben nagyon fontos, hogy ne csak az arcukon, hanem az öltözékükkel is harmonizáljon.

Híres Mérlegek, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Marion Cotillard, Monica Belucci, Kate Winslet

Skorpió     szemhéj smink F&F mindennapino.hu

A Skorpiók az arcfestésben is szélsőségesek: nagyon vagy sehogy elvet vallják. Vagyis egyáltalán nem festik magukat, vagy pedig tökéletesen sminkelik magukat. Kedvelik a szenvedélyes, drámai, csábító megjelenést, amit a sötét árnyalatokkal hangsúlyoznak.

Híres Skorpiók, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Piper Perabo, Julia Roberts, Anne Hathaway

Nyilas    Garnier BB krém mindennapino.hu

A Nyilasok kedvelik a királylányos megjelenést, amit a tökéletes sminkkel érhetnek el, ezt azonban a nagyobb eseményekre tartogatják. Hétköznapokban a kényelem előnyt élvez, feldobnak egy gyors sminket és már rohannak is. Színekben kedvelik a királyi árnyalatokat, a kéket, az ibolyát, a mély bordót.

Híres Nyilasok, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Scarlett Johansson, Katherine Heigl, Jennifer Connelly

Bak    arany színek esteé lauder mindennapino.hu

A Bakok visszafogottan sminkelnek. Kedvelik a hagyományos technikákat, a letisztult vonalakat és a tradicionális színeket. Néha azért nem árt, ha egy kis bohóságot, vidámságot is megengednek maguknak és feldobják sminkjüket egy-egy élénkebb színnel, némi csillogással.

Híres Bakok, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Sienna Miller, Diane Keaton, Kate Middleton

Vízöntő     körömlakkok metal fénnyel mindennapino.hu

A Vízöntők sminkelési szokásai kedvüktől és hangulatuktól függően változik. Uránuszi hangsúllyal szeretik az újszerű és változatos dolgokat, a jeges, szikrázó színeket, de azok, akiknek a Szaturnusz az erősebb, sokkal visszafogottabban, hagyományos módon sminkelnek.

Híres Vízöntők, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Jennifer Aniston, René Russo, Mena Suvari

Halak    artistry szemsminkpaletta és ceruza

A Halak sminkben is az elvarázsoló, csillogó színeket, a sejtelmes megjelenést részesítik előnyben. Szeretik a szemüket keleties módon hangsúlyozni, de gyakran irányítják a tekinteteket egy selymes árnyalatú rúzzsal vagy szájfénnyel a szépen kiemelt, érzéki ajkukra.

Híres Halak, akiktől elleshetünk smink-ötleteket: Jennifer Love Hewett, Eva Longoria, Rachel Weisz