Határtalan gondolatok

Október végén jelenik meg a Rhonda Byrne (A Titok szerzője) új könyve: Határtalan gondolatok.

Tedd meg a következő lépést…

A Titok egyértelmű alapelvei megmondják, hogy miként éld az életedet az Univerzum természeti törvényeivel összhangban. A lényeg azonban mindig az, hogy megéld ezeket az elveket.

A Határtalan gondolatokban Rhonda Byrne végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az embereket irányító törvényekkel.

A Titok nagyhatású igazságain alapuló gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, nagyszerűség – az év minden egyes napján.

Hatartalan gondolatok_HU_borito

„Hatalmadban áll pozitívvá formálni a negatív változást, de nem teheted meg úgy, hogy ellenállsz a változásnak. Az ellenállás a negatív út választása – ezzel a negatívra összpontosítasz, ami még több negativitást, fájdalmat és nyomorúságot hoz. Amennyiben jóra kívánod fordítani a rosszat, mindenekelőtt keresd meg, mi a jó és a pozitív az adott helyzetben. Minden egyes helyzetben van valami jó, és amikor ezt kezded keresni, a vonzás törvénye felkínálja számodra. Ezen kívül akard erősen, hogy ez a változás korlátlan jóval járjon, valamint hidd meggyőződéssel, szívből, hogy mindennek meg kell lennie. Ez a pozitív út választása.”